Μουρίνιο: "Όταν κερδίζω τον Ντρογκμπά, παίρνω Champions League"

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στάθηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γαλατασράι στο γεγονός ότι όταν ο ίδιος αποκλείει ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Ντρογμπά, στη συνέχεια κατακτά το Champions League

Μουρίνιο: "Όταν κερδίζω τον Ντρογκμπά, παίρνω Champions League"

"Είναι πραγματικά κάτι το καταπληκτικό. Κάθε φορά που κερδίζω ομάδα που αγωνίζεται ο Ντρογκμπά, στην συνέχεια κατακτώ και το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό", υποστήριξε αρxικά.

Για το αν είχε άγχος στο παιχνίδι, σχολίασε: "Δεν είχα καν χρόνο να αγχωθώ. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα και μόνο όταν αναγκάστηκα να κάνω αλλαγές και να βάλω μέσα παίκτες για να κλείσω τους χώρους, τότε συνειδητοποίησα ότι το παιχνίδι είχε γίνει δύσκολο. Πάντως έχω να πω ότι σήμερα δεν παίζαμε απέναντι σε 11, αλλά σε 50.000. Ήταν πραγματικά απίστευτος ο κόσμος στο γήπεδο. Όταν υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα τότε τα πάντα μπορούν να συμβούν. Υπήρχε απίστευτο πάθος και ένταση τόσο από τον κόσμο, όσο και από τους παίκτες της Γαλατά και δίκαια πήραν τη νίκη, καθώς την δικαιούνταν απόλυτα. Εμείς πάλι κάναμε δύσκολη τη ζωή μας όταν έγινε το σκορ 3-1, αλλά τελικά τα καταφέραμε".

Για τον τρίτο συνεχόμενο ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είπε: "Να δούμε αν η τρίτη φορά θα είναι και τυχερή για εμάς. Η κληρωτίδα θα δείξει τι θα κάνουμε. Πιθανότατα η Μπορούσια, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν θα είναι οι ομάδες στα ημιτελικά. Θα είναι πολύ ενδιαφέροντα τα παιχνίδια, όπως κι αν κληρωθούν οι ομάδες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK