Μπέιλ: "Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ παρά την σκληρή κριτική που δέχεται καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν και ιδιαίτερα μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ από το Champions League, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα βγει πιο δυνατός απ' αυτή την ιστορία.

Μπέιλ: "Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό"

Το κλίμα για εκείνον είναι πλέον πολύ βαρύ στην Μαδρίτη. Ο Μπέιλ βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο των οπαδών της Ρεάλ και πλέον αντιμετωπίζεται ως ο αποδιοπομπαίος τράγος. Μετά το παιχνίδι με την Γιουβέντους αποδοκιμάστηκε έντονα από ορισμένους οπαδούς της ομάδας.

Παρόλα αυτά, ο διεθνής Ουαλός δεν πτοείται από την μεγάλη κριτική που του ασκείται και θέλει να προχωρήσει παρακάτω: "Σίγουρα υπάρχουν τα πάνω μου και τα κάτω μου, αλλά πιστεύω πως παίζω καλά. Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Θα μάθω πολλά απ' αυτή την σεζόν και θα πάρω τα πάνω μου", δήλωσε ο 25χρόνος εξτρέμ.

Στην συνέχεια ο Μπέιλ τόνισε πως αυτό που πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του για να γίνει πιο αποτελεσματικός είναι το τελείωμα: "Δεν έχω σκοράρει όσα γκολ θα ήθελα αλλά το παιχνίδι μου γενικότερα είναι καλό. Αυτό που πρέπει να δουλέψω όμως ενόψει της νέα σεζόν είναι το τελείωμα".

Διαβάστε ακόμη:

Έπιασε τον Ντι Στέφανο ο Ρονάλντο

Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους 1-1 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK