Ξέσπασμα Ρονάλντο, έφυγε από την αίθουσα: "Ξέρω γιατί το έκανε ο Μέσι..."

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ερωτήθηκε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ματς με τη Ρόμα, για τον τρόπο που εκτέλεσε το πέναλτι ο Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση με τη Θέλτα και αποκάλυψε πως γνωρίζει το λόγο που ο Αργεντινός επέλεξε να το χτυπήσει έτσι.

Ξέσπασμα Ρονάλντο, έφυγε από την αίθουσα: "Ξέρω γιατί το έκανε ο Μέσι..."

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης υποκλίθηκε γι' ακόμη μία φορά στον χαρισματικό Λιονέλ Μέσι, ο οποίος στην αναμέτρηση της Μπαρτσελονα με τη Θέλταμιμήθηκε τον Γιόχαν Κρόιφ και έδωσε πάσα σε εκτέλεση πέναλτι, με τον Λουίς Σουάρες να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη κίνηση δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον "μεγάλο αντίπαλο" του "Λίο", Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ματς με τη Ρόμα, αποκάλυψε πως γνωρίζει το λόγο που ο Αργεντινός επέλεξε να το χτυπήσει έτσι, αλλά δεν θέλει να αναφέρει τίποτα περισσότερο.

"Θα είμαι ακριβής και σύντομος. Ξέρω γιατί το εκτέλεσε έτσι ο Μέσι. Δεν θα πω όμως τίποτα περισσότερο. Σκεφτείτε ό,τι θέλετε τώρα", ήταν το σχόλιο του CR7 προς το δημοσιογράφο.

Δείτε το VIDEO:

Τα ισπανικά ΜΜΕ προσπάθησαν να "αποκρυπτογραφήσουν" τη δήλωση του Πορτογάλου και το συμπέρασμα είναι πως, σύμφωνα με τον Ρονάλντο, ο Μέσι έδωσε την πάσα στον Λουίς Σουάρες προκειμένου ο Ουρουγουανός να ξεφύγει στον πίνακα των σκόρερ. Βέβαια, με χθεσινές (15/02) δηλώσεις του, ο Νεϊμάρ είχε αποκαλύψει πως η πάσα προοριζόταν για τον ίδιο.

Το ξέσπασμα και η αποχώρηση

Στη συνέχεια των δηλώσεων, ο Ρονάλντο ενοχλήθηκε με ερώτηση δημοσιογράφου για τον ρυθμό που σκοράρει και κάπου εκεί... ξέσπασε: "Πες μου έναν παίκτη που έχει σκοράρει περισσότερα γκολ από εμένα στα εκτός έδρας, από τότε που ήρθα στην Ισπανία! Όχι δεν μπορείς, γιατί δεν υπάρχει κανένας. Γεια σε όλους", απάντησε και αποχώρησε από την αίθουσα, αφήνοντας έκπληκτο τον Ζινεντίν Ζιντάν που βρισκόταν δίπλα του. Το μόνο που έκανε ο τεχνικός της Ρεάλ ήταν να χαμογελάσει αμήχανα...

Δείτε το στιγμιότυπο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Πέναλτι με πάσα αλά Κρόιφ ο Μέσι!

Νεϊμάρ: "Για εμένα ήταν η πάσα στο πέναλτι του Μέσι"

VIDEO: O Μάγιο τα "έχωσε" στον Μέσι!

Το πέναλτι των Μέσι-Σουάρες έπρεπε να επαναληφθεί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK