Κέλερ: "Πέρυσι αποκλειστήκαμε παρά το εκτός έδρας 1-1"

Αναφορά στον περυσινό αποκλεισμό από την Σάλκε παρά το εκτός έδρας 1-1 του πρώτου αγώνα, έκανε ο Γενς Κέλερ στη συνέντευξη Τύπου για τον επαναληπτικό της Τούμπας (27/8, 21:45).

Κέλερ: "Πέρυσι αποκλειστήκαμε παρά το εκτός έδρας 1-1"

Ο τεχνικός της Σάλκε αναφέρθηκε στις απώλειες σε περίπτωση αποκλεισμού, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει ξαναζήσει αγώνα που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, γεγονός που αποτελεί "πλεονέκτημα για την ομάδα μου".

Σχετικά με την απουσία του κόσμου, ο Γενς Κέλερ είπε: "Σίγουρα είναι μία κατάσταση που δεν είναι συνηθισμένη, σε μία προπόνηση έχει περισσότερους θεατές. Η ομάδα μου πρέπει να απομονώσει τελείως τον παράγοντα κόσμο και να συγκεντρωθεί στον στόχο της".

Αναφορικά με την προετοιμασία πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της Σάλκε τόνισε: "Υπήρξαν ομιλίες προς τους παίκτες, πριν από το αυριανό παιχνίδι".

Ερωτηθείς αν έχει ξαναπαίξει κεκλεισμένων των θυρών και αν αυτό αποτελεί μειονέκτημα για τον ΠΑΟΚ, είπε: "Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο, είναι πλεονέκτημα για την ομάδα μου, ο ΠΑΟΚ λογάριαζε στους οπαδούς του και θα έχει μειονέκτημα".

Για τους τραυματίες της Σάλκε είπε: "Αυτοί οι παίκτες είναι μαζί μας, έχουν κάνει προπόνηση, το ποιοι θα παίξουν θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή".

Μιλώντας για τις απουσίες του ΠΑΟΚ, ο Γενς Κέλερ τόνισε: "Σίγουρα θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Και στην Σάλκε, όμως, το ίδιο πράγμα συμβαίνει, δεν περιμένω εκπλήξεις γιατί ξέρω τους παίκτες του ΠΑΟΚ".

Εν συνεχεία σχολίασε την ατάκα του Χουμπ Στέφενς ότι η Σάλκε έχει την πίεση: "Δεν ξέρω. Αυτό που είπε ο Στέφενς, η Σάλκε πρέπει, ο ΠΑΟΚ εύχεται, αυτό δεν μπορώ να το πω γιατί δεν ξέρω το σημείο εκκίνησης του ΠΑΟΚ, χαίρομαι, πάντως, που η Σάλκε είναι σε αυτό το σημείο. Σίγουρα το σημείο εκκίνησης δεν είναι το ιδανικό, μην ξεχνάμε, όμως, ότι η Σάλκε πέρσι πήρε 1-1 εκτός και μετά αποκλείστηκε στο σπίτι της".

Για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της Σάλκε και την πίεση που υπάρχει είπε: "Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο, έτσι κι αλλιώς η πίεση θα ήταν μεγάλη, το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αλλά αυτό δεν αυξάνει την πίεση".

Για τις απώλειες σε περίπτωση αποκλεισμού εξήγησε: "Σίγουρα η πρόκριση θα έχει τρομερά πλεονεκτήματα, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και για την ομάδα την ίδια. Θα ήταν πρόκληση και για τους παίκτες να αναμετρηθούν με τους καλύτερους της Ευρώπης, θα βοηθούσε στην ανάπτυξή τους. Ένας αποκλεισμός σημαίνει ότι τα οικονομικά οφέλη δεν θα είναι τα ίδια, γιατί στο Europa League είναι περιορισμένα".

Ερωτηθείς για τις πιθανότητες πρόκρισης απάντησε: "Και οι δύο ομάδες μπορούν να κάνουν ένα πετυχημένο παιχνίδι, εμείς θέλουμε να πάμε νικητές στο σπίτι μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK