Στέφενς: "Δεν μετράει το παρελθόν"

Η συνέντευξη Τύπου του Χουμπ Στέφενς καθυστέρησε κάποια λεπτά λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος και ο προπονητής της Σάλκε δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια. Χαρακτήρισε καλή ομάδα τον Ολυμπιακό, αλλά ξεκαθάρισε ότι η αρνητική παράδοση των γερμανικών ομάδων δεν τον ενδιαφέρει καθόλου.

Στέφενς: "Δεν μετράει το παρελθόν"

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου:

- Ποια είναι η κατάσταση της ομάδας;

"Έχουμε παίξει τρία παιχνίδια και έχουμε συγκεντρώσει επτά βαθμούς. Είναι καλή συγκομιδή και τα πράγματα έχουν πάει γενικά καλά".

- Πώς πρέπει να εμφανιστεί η ομάδα για να είστε ευχαριστημένος;

"Δεν μπορώ να πω ποιες είναι προσδοκίες μας. Και οι δυο ομάδες έχουν μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μετά το ματς θα πούμε περισσότερα".

- Η άμυνα του Ολυμπιακού έχει τα δικά της προβλήματα. Έχετε διαπιστώσει διαφορές;

"Δεν μπορώ να τον συγκρίνω με την περυσινή χρονιά. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα, αλλά με ενδιαφέρει τι κάνει η δική μου και όχι ο Ολυμπιακός. Βρίσκεται, πάντως, σε καλό επίπεδο".

- Τι θα κάνετε με την 11άδα;

"Δεν μπορώ να απαντήσω, αλλά έχω αποφασίσει".

- Προβληματίζεστε για το γεγονός ότι πολλοί παίκτες σας δεν έχουν παίξει στο Champions League, ενώ η παράδοση των γερμανικών ομάδων δεν είναι καλή;

"Είναι ένα καινούργιο παιχνίδι και δεν μετράει τίποτα. Δεν είναι σημαντικό τι συνέβη νωρίτερα, το ματς ξεκινάει από το 0-0 και θα ξέρουμε μετά πως θα εξελιχθεί".

- Φέτος στηρίζεστε περισσότερο στο σύνολο;

"Αναμφίβολα παίκτες όπως ο Ραούλ ήταν σημαντικοί, αλλά η ομάδα δεν βασίζεται μόνο σε 11, αλλά σε όλο το ρόστερ και έτσι θα γίνει και φέτος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK