Μπάγερν Μονάχου - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Σε μία συναρπαστική αναμέτρηση με πάθος, ένταση και δύο χαμένα πέναλτι, η Μπάγερν επικράτησε με 2-1 της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά οι "ροχιμπλάνκος" πήραν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό χάρη στο εκτός έδρας γκολ! Ο Αντουάν Γκριεζμάν "χρυσός σκόρερ" για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Μπάγερν Μονάχου - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Η εικόνα του αγώνα

O Πεπ Γκουαρδιόλα άφησε στην άκρη τους πειραματισμούς του πρώτου αγώνα και παρέταξε μία ιδιαίτερα επιθετική ενδεκάδα, με τους Τόμας Μίλερ και Φρανκ Ριμπερί να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα. Παράλληλα, ο Καταλανός τεχνικός επέλεξε τον Ζερόμ Μπόατενγκ στο πλευρό του Χάβι Μαρτίνεθ, με τον Νταβίντ Αλάμπα να μετακινείται στη φυσική του θέση, στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στον αντίποδα, ο Ντιέγκο Σιμεόνε πιστός στο δόγμα "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" παρέταξε την Ατλέτικο με το κλασικό 4-4-2, με μοναδική αλλαγή τον Ντιέγκο Γοδίν, ο οποίος επέστρεψε στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Χοσέ Χιμένες.

Η Μπάγερν έδειξε με το... καλησπέρα τις άγριες διαθέσεις της, πιέζοντας ασφυκτικά από το πρώτο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού. Οι Βαυαροί είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, κυκλοφόρησαν εξαιρετικά την μπάλα, η οποία περνούσε διαρκώς από τα πόδια του δραστήριου Ριμπερί. Παρόλα αυτά, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους Γερμανούς έλαβε χώρα στο 20ό λεπτό, όταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρέθηκε απέναντι στον Γιαν Όμπλακ, ύστερα από γύρισμα του Μίλερ, αλλά ο Σλοβένος απομάκρυνε την μπάλα με τα πόδια. Ο Πολωνός θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στο 24', αλλά το κοντινό πλασέ, μετά την ασταθή επέμβαση του Όμπλακ πέρασε άουτ.

Από την άλλη πλευρά, οι "ροχιμπλάνκος", με το γνωστό reactive παιχνίδι τους, δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Μάνουελ Νόιερ. Μοναδικές αξιόλογες στιγμές δύο σουτ του Γκάμπι (6', 15') που δεν ανησύχησαν τον Γερμανό γκολκίπερ. Τελικά, στο 30ό λεπτό ο Τσάμπι Αλόνσο έδωσε τη λύση με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να βρίσκει στο πόδι του Χοσέ Χιμένες προτού καταλήξει στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Βαυαροί κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Χάβι Μαρτίνεθ από τον Χιμένες μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο Μίλερ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Όμπλακ έπεσε στη σωστή γωνία και κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 1-0.

Η αδυναμία των παικτών του να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του Νόιερ ανάγκασε τον Ντιέγκο Σιμεόνε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Ο Αργεντινός τεχνικός, με την έναρξη του δευτέρου μέρους, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Γιανίκ Φερέιρα-Καράσκο στη θέση του Αουγκούστο Φερνάντες, αλλάζοντας παράλληλα το σύστημα σε 4-3-3, με τον Φερνάντο Τόρες μοναδικό προωθημένο. Το πλάνο του "Τσόλο" δούλεψε εξαιρετικά, αφού στο 54' οι "ροχιμπλάνκος" κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα.

Ο Φερνάντο Τόρες έβγαλε -με εξαιρετική πάσα- τον Αντουάν Γκριεζμάν απέναντι στον Νόιερ, κι ο Γάλλος άσος δεν λάθεψε, στέλνοντας, με όμορφο πλασέ, την μπάλα στο βάθος της εστίας του Γερμανού τερματοφύλακα. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Όμπλακ μπλόκαρε σταθερά τα σουτ των Αλόνσο (67') και Λεβαντόφσκι (70'). Τελικά, η πίεση των Βαυαρών απέδωσε καρπούς στο 74' με τον Λεβαντόφσκι να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Όμπλακ, μετά από ασίστ του Βιδάλ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ρυθμός ήταν φρενήρης, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και την Μπάγερν να πιέζει για το πολυπόθητο τρίτο γκολ. Όμως, σε μία ανύποπτη φάση, ο Τόρες ανατράπηκε εκτός περιοχής από τον Μαρτίνεθ, αλλά ο Τσουνέιτ Τσακίρ έδειξε -λανθασμένα- την "άσπρη βούλα". Ο Ισπανός επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Νόιερ έπεσε στη σωστή γωνία κι έδιωξε την μπάλα, σε μία φάση "deja vu" με το πέναλτι των Βαυαρών. Η Μπάγερν πολιόρκησε στα τελευταία λεπτά την εστία του Όμπλακ, αλλά ο Σλοβένος ήταν ανίκητος, διατηρώντας το 2-1 και στέλνοντας την Ατλέτικο στον μεγάλο τελικό!

MVP

Ο Γιαν Όμπλακ πραγματοποίησε μία top class εμφάνιση, αποτελώντας τον καθοριστικό παράγοντα στην πρόκριση της Ατλέτικο. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας απέκρουσε το πέναλτι του Τόμας Μίλερ σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο, ενώ γενικότερα είχε μία εξαιρετική παρουσία με πολλές καταλυτικές επεμβάσεις.

Αδύναμος κρίκος

Ο Τόμας Μίλερ είχε την ευκαιρία να δώσει "αέρα" δύο τερμάτων στην Μπάγερν, μετατρέποντάς την αυτόματα σε πρώτο φαβορί για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Όμπλακ από την άσπρη βούλα. Γενικότερα, η παρουσία του Γερμανού επιθετικού δεν κινήθηκε σε υψηλά στάνταρ.

Σχόλιο

Σε μία αναμέτρηση που θύμιζε περισσότερο... τελικό, η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε, παρά την ήττα, να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Μιλάνου. Το επίτευγμα έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία αν σκεφτεί κανείς πως οι "ροχιμπλάνκος" στο πρώτο μέρος ήταν ανύπαρκτοι, αφήνοντας την Μπάγερν να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Όμως, η αλλαγή συστήματος του Ντιέγκο Σιμεόνε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου σε συνάρτηση με το γρήγορο γκολ που "πάγωσε" το Μόναχο είχε ως αποτέλεσμα οι Μαδριλένοι να πάρουν παλικαρίσια το εισιτήριο για τον τελικό. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, δικαιούται να έχει παράπονα από τη διαιτησία του Τσακίρ, αλλά αυτό που κόστισε περισσότερο στους Βαυαρούς ήταν η αδυναμία του Μίλερ να "καθαρίσει" το παιχνίδι στο 34'.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μπάγερν Μονάχου (4-3-3): Νόιερ, Λαμ, Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ, Μίλερ, Ντόουγκλας Κόστα (73' Κομάν), Ριμπερί, Λεβαντόφσκι.

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-4-2): Όμπλακ, Χουανφράν, Γοδίν, Χιμένες, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Αουγκούστο Φερνάντες (46' Γιανίκ Φερέιρα-Καράσκο), Κόκε (93' Σάβιτς), Σαούλ Νίγκεθ, Γκριεζμάν (82' Πάρτεϊ), Τόρες.

Το live της αναμέτρησης

21:07
Καλησπέρα, μαζί θα παρακολουθήσουμε live τη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Ατλέτικο. 
21:09
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Χάβι Μαρτίνεθ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ, Τόμας Μίλερ, Ντόουγκλας Κόστα, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουανφράν, Γκοντίν, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Αουγκούστο Φερνάντες, Σαούλ, Κόκε, Γκριεζμάν, Φερνάντο Τόρες.
21:12
Στον πάγκο για την Μπάγερν οι: Ούλραϊχ, Τάσι, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ραφίνια, Γκέτσε, Κομάν, Κίχιχ.
21:13
Στον πάγκο για την Ατλέτικο: Μογιά, Σάβιτς, Κορέα, Λούκας Ερνάντεθ, Καράσκο,Πάρτεϊ, Βιέτο.
21:17
H άφιξη των παικτών της Μπάγερν στο γήπεδο:
21:18
Οι περισσότεροι χαλαροί κατά την άφιξή τους:
21:19
O Αρτούρο Βιδάλ ανταποδίδει στις επευφημίες των οπαδών της ομάδας:
21:20
O Μάνουελ Νόιερ την ίδια ώρα συγκεντρώνεται:
21:25
H βόλτα των παικτών της Ατλέτικο στην "Αllianz Arena":
21:28
Γεμίζει σιγά-σιγά το γήπεδο της Μπάγερν:
21:41
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μαγνητίζει με το βλέμμα του την μπάλα:
21:42
Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην "Allianz Arena".
21:44
Έχουν περάσει 602 λεπτά από τότε που η Ατλέτικο δέχθηκε για τελευταία φορά γκολ.
21:45
H Ατλέτικο έχει παίξει 53 ματς φέτος. Τα σκορ των 51 της δίνουν την πρόκριση, των υπόλοιπων 2 οδηγούν σε παράταση.
21:46

1'

Έναρξη του ματς στην "Allianz Arena".
21:47

1'

Φάουλ του Γκάμπι στον Ριμπερί.
21:48
Ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας της Μπάγερν είναι 28 ετών και 338 ημερών. Η μεγαλύτερη ηλικιακά γερμανική ομάδα σε ματς Champions League από το 2009.
21:49
Αυτό είναι το 100ό ματς της Ατλέτικο στη διοργάνωση. Ο Τσάμπι Αλόνσο έχει ήδη περισσότερα. 120 ματς στη διοργάνωση. Με Σοθιεδάδ, Λίβερπουλ, Ρεάλ και Μπάγερν.
21:50

4'

Φάουλ για την Ατλέτικο. Το κερδίζει ο Φιλίπε Λουίς.
21:51

6'

Σουτ του Γκάμπι, ο Νόιερ μπλοκάρει.
21:52
Τα τελευταία 30 χρόνια μόνο 1 ομάδα σε 8 περιπτώσεις έχει ανατρέψει 1-0 από πρώτο αγώνα σε ημιτελικά Κυπέλλων Ευρώπης. Η Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι, το 2007. 
21:54
H χειραψία Γκουαρδιόλα - Σιμεόνε:
21:55

9'

Κόρνερ για την Μπάγερν από τον Κόκε.
21:56
Εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο:
21:56
H Ατλέτικο έχει περάσει στα 22 τελευταία νοκ-άουτ, στα οποία νίκησε στο πρώτο ματς.
21:58

12'

Ο Χουανφράν πιέζει τον Λεβαντόβσκι, ικανή ενόχληση ώστε ο Πολωνός να μην μπορέσει να πιάσει την κεφαλιά όπως θα ήθελε.
21:59

14'

Σουτ του Βιδάλ, άστοχο.
22:00

15'

Σουτ του Γκάμπι, η μπάλα στα χέρια του Νόιερ.
22:02
Πιέζει η Μπάγερν, υπό πίεση η Ατλέτικο. Δεν υποφέρει, ωστόσο έχει αρκετή δουλειά. 
22:03

17'

Νέο σουτ του Αρτούρο Βιδάλ, πάλι σε θέση ετοιμότητας ο Όμπλακ.
22:07

20'

Μεγάλη ευκαιρία για την Μπάγερν. Ο Μίλερ βγάζει για τον Λεβαντόβσκι, ο Πολώνος βλέπει τον Όμπλακ να τον νικά.
22:08
Τελευταία φορά που η Ατλέτικο αποκλείστηκε αφότου είχε κερδίσει στο πρώτο ματς, ήταν πριν από 23 χρόνια (1993) κόντρα στον ΟΦΗ!
22:10

24'

Νέα ευκαιρία για την Μπάγερν. Ο Ριμπερί κάνει το σουτ, ο Όμπλακ αποκρούει ασθενώς αλλά προλαβαίνει τον Λεβαντόβσκι πριν πάρει το ριμπάουντ,
22:12

26'

Κερδίζει κόρνερ η Ατλέτικο.
22:13

27'

Σουτ του Φίλιπ Λαμ, η μπάλα έξω.
22:15

29'

Φάουλ που κερδίζει ο Αλάμπα από τον Αουγκούστο Φερνάντες.
22:18

31' 

ΓΚΟΛ! Η Μπάγερν ανοίγει το σκορ. Ο Τσάμπι Αλόνσο εκτελεί το φάουλ, η μπάλα βρίσκει στα πόδια του Χιμένες, αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Όμπλακ.
22:19
To γκολ της Μπάγερν:
22:19

33'

Πέναλτι για την Μπάγερν. Ο Χιμένες κρατά τον Μαρτίνεθ κι ο Τσακίρ υποδεικνύει το πέναλτι.
22:20

35'

Κι όμως, ο Όμπλακ αποκρούει την εκτέλεση πέναλτι του Μίλερ. Η Ατλέτικο είναι ζωντανή.
22:21
Αυτό ήταν το 6ο γκολ του Τσάμπι Αλόνσο στο Champions League. Τα τελευταία τρία έχουν προέλθει από απευθείας εκτέλεση φάουλ.
22:23
Μίλερ και Αουγκούστο Φερνάντες διεκδικούν την μπάλα:
22:23
Εδώ το χαμένο πέναλτι του Τόμας Μίλερ:
22:25
Εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε ότι ο Χιμένες αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στη φάση που υπεδείχθη το πέναλτι.
22:26
Το γκολ με το οποίο προηγείται η Μπάγερν:
22:27
Τέταρτο πέναλτι που χάνει ο Τόμας Μίλερ στο Champions League. Έχει ευστοχήσει συνολικά σε επτά, έχει αστοχήσει στα τελευταία δύο. 
22:29
Ο Όμπλακ είναι ο δεύτερος γκολκίπερ της Ατλέτικο που πιάνει πέναλτι στο Champions League. Ο πρώτος ήταν ο Αρανθουμπία στην εκτέλεση του Ζοζουέ της Πόρτο το Δεκέμβρη του 2013.
22:31
Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι ο πρώτος παίκτης που σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην Ατλέτικο, σε όλη την ιστορία της δεύτερης στο Champions League.
22:32
Ένα το λεπτό των καθυστερήσεων στο Μόναχο. 
22:33
Τέλος πρώτου ημιχρόνου στη Βαυαρία. Μπάγερν - Ατλέτικο 1-0. Με το γκολ του Τσάμπι Αλόνσο.
22:37
Κι εδώ οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές που έχουν σκοράρει κόντρα στην Ατλέτικο:
2014 Φερνάντο Τόρες (Τσέλσι)
2014 Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ)
2016 Τσάμπι Αλόνσο (Μπάγερν)
22:47

46'

Αλλαγή για την Ατλέτικο. Ο Καράσκο περνά στη θέση του Αουγκούστο Φερνάντες.
22:48

46'

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου στο Μόναχο. Με αυτό το σκορ πάμε σε παράταση.
22:49
Εδώ Σιμεόνε και Γκουαρδιόλα παραλίγο να έρθουν στα χέρια με τον Ριμπερί σε ρόλο διαμεσολαβητή:
22:50

47'

Ο Βιδάλ κάνει φάουλ στον Καράσκο.
22:51
Κι εδώ οι καλύτεροι πασέρ του πρώτου ημιχρόνου:
22:54
Υπό πίεση ξανά η Ατλέτικο.
22:55
Μίλερ και Γκοδίν διεκδικούν την μπάλα:
22:57

54'

ΓΚΟΛ! Η Ατλέτικο ισοαφαρίζει σε 1-1! Ο Τόρες βγάζει τον Γκριεζμάν στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων - ο Γάλλος μπορεί να ήταν και σε θέση οφσάιντ - και ισοφαρίζει για τους "κολτσονέρος".
22:58
Και προβλήματα για τον Πεπ Γκουαρδιόλα:
22:59

56'

O Γκριεζμάν κερδίζει το φάουλ από τον Τσάμπι Αλόνσο.
23:00
Κι εδώ το γκολ της ισοφάρισης. Το γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν:
23:01
Αυτό ήταν το 9ο γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν, πέρασε τον Ντιέγκο Κόστα που είχε 8 και είναι ο δεύτερος καλύτερος σκόρερ της Ατλέτικο στα Κύπελλα Ευρώπης πίσω από τον Λουίς Αραγονές που είχε 12.
23:02
Επίσης, αυτή ήταν η πρώτη ασίστ του Φερνάντο Τόρες στο Champions League με τη φανέλα της Ατλέτικο.
23:03

61'

Σουτ του Χουανφράν, η μπάλα έξω.
23:04
O Όμπλακ εδώ σταμάτησε τον Μίλερ. Ίσως αυτή η φάση κρίνει την αναμέτρηση:
23:05

63'

Παραχωρεί κόρνερ ο Γκοδίν.
23:07
Ο Γκριεζμάν δίνει γι' άλλη μια φορά τη λύση:
23:08

65'

Φάουλ του Λαμ στον Καράσκο.
23:10
Ο πρώτος Γάλλος που σκόραρε στο Μόναχο σε ματς Champions League ήταν ο Νικολά Ανελκά το 2000.
23:12
Ο Γκριεζμάν σημαδεύει και νικά τον Νόιερ:
23:13

70'

Ευκαιρία του Λεβαντόβσκι, η Ατλέτικο δεν βλέπει την εστία της να παραβιάζεται για δεύτερη φορά.
23:14
Μια ανάσα από τον τελικό οι "κολτσονέρος":
23:15

73'

Αλλαγή για την Μπάγερν. Ο Κομάν στη θέση του Ντόουγκλας Κόστα.
23:17

74'

ΓΚΟΛ! Η Μπάγερν κάνει το 2-1! Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.
23:17
Ένα γκολ θέλει η Μπάγερν για να είναι αυτή που θα βρεθεί στον τελικό του Μιλάνο.
23:18
Εννιά γκολ σε δώδεκα ματς ο Λεβαντόβσκι.
23:18
Όλα ανοιχτά στο τελευταίο τέταρτο. Δεν υπάρχει παράταση.
23:18

76'

Σε θέση οφσάιντ ο Λεβαντόβσκι.
23:19

77'

Γυριστή κεφαλιά του Τόρες, η μπάλα έξω.
23:20
Το 2-1 της Μπάγερν με τον Λεβαντόβσκι:
23:21
O Λεβαντόβσκι χρειάστηκε τόσα ματς όσα κι ο Λιονέλ Μέσι (52) για να πετύχει τα πρώτα του 32 γκολ στο Champions League.
23:22
Όλη η Ατλέτικο πίσω από τη σέντρα.
23:24
Η Ατλέτικο αντέχει παρά την ασφυκτική πίεση της Μπάγερν.
23:24

82'

Αλλαγή για την Ατλέτικο. Ο Πάρτεϊ στη θέση του Γκριεζμάν.
23:26

83'

Ο Κομάν κάνει αλλεπάλληλες προσποιήσεις, συγκλίνει προς το κέντρο, κάνει το σουτ, αλλά αποκρούει ο Όμπλακ.
23:26

84'

Πέναλτι κερδίζει η Ατλέτικο!!!!
23:27

85'

Κι όμως ο Νόιερ αποκρούει την εκτέλεση του Φερνάντο Τόρες!!!! Η Μπάγερν ζωντανή.
23:27
Ο Λεβαντόβσκι έχει σκοράρει 6 γκολ σε 6 ματς ημιτελικών Champions League που έχει παίξει.
23:28
Το πέναλτι που κέρδισε ο Τόρες από τον Χάβι Μαρτίνεθ, φαίνεται εκ πρώτης όψεως να είναι μια λανθασμένη εκτίμηση του Τούρκου διαιτητή.
23:29

87'

Μεγάλη ευκαιρία για την Μπάγερν. Ο Λεβαντόβσκι δεν μπορεί από κοντά και υπό την πίεση του Γκάμπι να κάνει το σουτ σωστά.
23:30
Εδώ το πέναλτι που κέρδισε κι έχασε ο Φερνάντο Τόρες:
23:31

88'

Μεγάλη ευκαιρία για την Μπάγερν. Ο Αλάμπα έκανε το σουτ, ο Όμπλακ σωτήρια απομακρύνει σε κόρνερ.
23:32
Για πρώτη φορά χάνονται δύο πέναλτι στον ίδιο ημιτελικό του Champions League.
23:33
Ιδού οι τρεις παίκτες της Ατλέτικο που έχουν χάσει πέναλτι σε ματς Champions League:
1997 Εσνάιντερ (Άγιαξ)
2013 Ντιέγκο Κόστα (Αούστρια Βιέννης)
2016 Τόρρες (Μπάγερν)
23:33
Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων, διανύουμε το πρώτο εξ' αυτών.
23:35

93'

Αλλαγή για την Ατλέτικο. Ο Κόκε αποχωρεί για να δώσει τη θέση του στον Σάβιτς.
23:38
ΤΕΛΟΣ! Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE.
23:41
Η Μπάγερν πίεσε, προσπάθησε, αλλά η Ατλέτικο είναι αυτή που θα βρίσκεται το βράδυ της 28ης Μαΐου στο Μιλάνο.
23:41
Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε μαζί μας live την εξέλιξη του ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK