Ξαφνικές απουσίες στην Σταντάρ Λιέγης

Χωρίς τους Μαρκέ και Μίλετς, που έχουν στομαχικές διαταραχές, έρχεται στην Αθήνα η αποστολή της Σταντάρ Λιέγης για τον δεύτερο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Champions League.

Ξαφνικές απουσίες στην Σταντάρ Λιέγης

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν στην Σταντάρ Λιέγης, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από το Βέλγιο για την Αθήνα, καθώς οι Φρανσουά Μαρκέ και Μάρτιν Μίλετς αποκλείστηκαν από την 19άδα λόγω στομαχικών διαταραχών, με τους Ντένι Μιλόσεβιτς και Αλί Γιασάρ να τους αντικαθιστούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στην Λιέγη ο Ισραηλινός τεχνικός της Σταντάρ είχε αποφασίσει ν' αντικαταστήσει στην ενδεκάδα τον Μίλετς με τον Μαρκέ, όμως πλέον δεν θα έχει κανέναν από τους δύο στην διάθεση του για την αναμέτρηση της Τρίτης.

Η αποστολή του βελγικού συλλόγου που ταξιδεύει για την Αθήνα αποτελείται πλέον από τους: Καβασίμα, Τουράμ, Ουμπέρ, Μιλόσεβιτς, Σταμ, Τειξέϊρα, Σίμαν, Αρσλάναγκιτς, Μ'Μαέ, Φαν Ντάμε, Λουμανζά, Γιασάρ, Καρσελά, Μπία, Μ'Ποκού, Αντάρεβιτς, Μ'Μπομπό, Γουάτ και Ντε Καμάργκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK