Τα 10 κορυφαία γκολ σε τελικούς Champions League

Το Contra.gr, με αφορμή τη "μονομαχία" μεταξύ της Ατλέτικο και της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζει τα 10 κορυφαία γκολ σε τελικούς Champions League. Από τη μαγική κεφαλιά του Λιονέλ Μέσι και το υπέροχο τελείωμα του Έρναν Κρέσπο, μέχρι το απίθανο σουτ στην κίνηση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Τα 10 κορυφαία γκολ σε τελικούς Champions League

To βράδυ του Σαββάτου (28/05, 21:45), η Ρεάλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό του Champions League, σε μία επανάληψη του ζευγαριού του 2014, όπου οι "μερένγκες" είχαν κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Από καταβολής Champions League (σεζόν 1992-93) έχουν διεξαχθεί 23 τελικοί και έχουν σημειωθεί 63 γκολ σε κανονική διάρκεια ή παράταση. Υπάρχουν όμως μερικά που έχουν ξεχωρίσει, που έχουν αναγκάσει τους φιλάθλους να σηκωθούν από τις θέσεις τους και να αποθεώσουν τον σκόρερ!

Το Contra.gr, με αφορμή τον "ισπανικό εμφύλιο" παρουσιάζει τα 10 κορυφαία γκολ σε τελικούς Champions League. Από τη μαγική κεφαλιά του Λιονέλ Μέσι και το υπέροχο τελείωμα του Έρναν Κρέσπο, μέχρι το απίθανο σουτ στην κίνηση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Απολαύστε το VIDEO:

Θα δούμε παρόμοια γκολ στον αποψινό τελικό; Θα δούμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Φερνάντο Τόρες να μετατρέπονται σε ήρωες πετυχαίνοντας κάποιο γκολ μεγάλης κλάσης. Πάντως το να σκοράρει πρώτος ο Πορτογάλος - που είναι εξαιρετικά πιθανό - προσφέρεται σε απόδοση 4.25 στον Stoiximan.gr, την ώρα που η απόδοση του Τόρες για να πετύχει γκολ, οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα βρίσκεται στο 3.45.

*H επιλογή της σειράς των γκολ είναι υποκειμενική.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK