Τα highlights και τα γκολ του Μπαρτσελόνα - Μπάγερν (VIDEOS)

Δείτε σε VIDEOS την τρομερή επέμβαση του Νόιερ στο τετ-α-τετ με Σουάρες, την απειλή του Νεϊμάρ, την απάντηση της Μπάγερν με απίστευτη ευκαιρία του Λεβαντόφσκι και, βέβαια, τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του "Καμπ Νόου".

Τα highlights και τα γκολ του Μπαρτσελόνα - Μπάγερν (VIDEOS)

Η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που άγγιξε πρώτη το γκολ όταν στο 12' ο Λουίς Σουάρες έκανε αρκετά μέτρα στο γήπεδο μόνος του με αντίπαλο τον Νόιερ ύστερα από πάσα του Μέσι, αλλά ο Γερμανός έδιωξε με το πόδι, πραγματοποιώντας μία μεγάλη απόκρουση.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Σουάρες έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή στον Νειμάρ, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου από την μικρή περιοχή βρήκε στον Ραφίνια και έφυγε κόρνερ.

Η απάντηση από την Μπάγερν ήρθε στο 18' με τον Λεβαντόφσκι να κάνει προβολή από την καρδιά της περιοχής αλλά να μην βρίσκει γεμάτα τη μπάλα και αυτή έφυγε άουτ.

Στο 39' η Μπαρτσελόνα έχασε ακόμη ένα τετ-α-τετ αυτή τη φορά με τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος μετά από... σκάψιμο του Ινιέστα έκανε το κοντρόλ και το πλασέ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά ο Νόιερ του είπε και πάλι "όχι", κρατώντας το μηδέν.

Η Μπαρτσελόνα έλυσε τον... Γόρδιο δεσμό με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 77'. Ο Αργεντινός πήρε τη μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και πλάγια και με σουτ στην κλειστή γωνία του Νόιερ άνοιξε το σκορ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μέσι έκανε δύο τα τέρματα των "μπλαουγκράνα", κάνοντας το "Καμπ Νόου" να υποκλίνεται στο μεγαλείο του για το εντυπωσιακό γκολ του. Απλά απολαύστε το.

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Νεϊμάρ, ο οποίος έγραψε στις καθυστερήσεις το τελικό 3-0.

News 24/7

24MEDIA NETWORK