Από 20.000 εισιτήρια σε Ατλέτικο και Ρεάλ για τον τελικό

Η UEFA ενημέρωσε τους διοικούντες τη Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης πως έχουν στη διάθεσή τους 20.000 εισιτήρια έκαστος για τον μεγάλο τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στο "Τζουζέπε Μεάτσα".

Από 20.000 εισιτήρια σε Ατλέτικο και Ρεάλ για τον τελικό

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ζει πλέον στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού του Champions League μεταξύ της Ατλέτικο και της Ρεάλ Μαδρίτης που θα διεξαχθεί στο "Τζουζέπε Μεάτσα" στις 28 Μαΐου. Την Παρασκευή (06/05) η UEFA ενημέρωσε τις διοικήσεις των δύο ομάδων πως έχουν στη διάθεσή τους 20.000 εισιτήρια έκαστος.

Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα διαθέσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της 6.000, ενώ άλλα 25.900 εισιτήρια θα δοθούν σε συνεργάτες, ομοσπονδίες και χορηγούς. Εάν ακολουθηθεί η πολιτική του 2014 (τελικός της Λισαβώνας με τις ίδιες ομάδες), τα 95.000 μέλη της Ρεάλ θα πάρουν τα 15.280 (εκ των 20.000) εισιτήρια, με τα υπόλοιπα να μοιράζονται σε παίκτες, χορηγούς, διοίκηση, λέσχες κι εργαζομένους. Στην Ατλέτικο, αντίθετα, θα τηρηθεί σειρά... αρχαιότητας. Δηλαδή τα πιο παλιά μέλη της ομάδας, θα έχουν και προτεραιότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η χωρητικότητα του "Τζουζέπε Μεάτσα" θα μειωθεί από τις 81.277 σε 71.900 θέσεις για λόγους ασφαλείας.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα