Ο τελικός της Heineken στο Golden Hall (videos + photos)

Το Contra.gr βρέθηκε στο "Golden Hall" παρέα με τη Heineken για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League μεταξύ Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου και σας μετέφερε το κλίμα πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο τελικός της Heineken στο Golden Hall (videos + photos)

Η Μπάγερν κατέκτησε με το γκολ του Ρόμπεν στο 89' το Champions League για πέμπτη φορά στην ιστορία της και η "εξέδρα" της Heineken στο Golden Hall πανηγύρισε το τέρμα που έδωσε στους Βαυαρούς τη νίκη και το τρόπαιο.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο Golden Hall για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ, πανηγύρισε έξαλλα το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχαν με πέναλτι οι "κιτρινόμαυροι". Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις τους.

Λίγοι και καλοί ήταν οι φίλοι της Μπάγερν Μονάχου που πανηγύρισαν το γκολ με το οποίο οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ στο Γουέμπλεϊ.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς το απόγευμα στο Golden Hall προκειμένου να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Champions League στην εξέδρα που στήθηκε στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου, παρέα πάντα φυσικά με τη Heineken.

Οι συντάκτες του contra.gr Μάνος Ανδρουλάκης και Γιάννης Ντάλλας, μίλησαν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Ντόρτμουντ - Μπάγερν στους απεσταλμένους της Heineken στο Golden Hall, δίνοντας τις δικές τους προβλέψεις και εκφράζοντας τις προσωπικές τους προτιμήσεις για τον τελικό.

Οι προβλέψεις Σάντος, Δώνη, Φύσσα

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας Φερνάντο Σάντος βρέθηκε στο Golden Hall και αναφέρθηκε στον τελικό μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ, χωρίς ωστόσο να εκφράσει την προτίμηση του για κάποια από τις δύο ομάδες.

Μεγάλο παιχνίδι. Δύο ομάδες από την ίδια χώρα. Είμαστε με τη Μπάγερν ή με την Ντόρτμουντ;

"Θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες τις οποίες δεν περιμέναμε να φτάσουν στον τελικό, φτάσανε όμως με την αξία τους στον τελικό, είχαν αξιοθαύμαστη παρουσία κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Champions League. Ειδικά η Μπάγερν θα λέγαμε ότι έκανε επίδειξη ισχύος στον ημιτελικό απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Από εκει και πέρα είναι δύο ομάδες από το ίδιο πρωτάθλημα, η Μπάγερν κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα με περίπατο, ήταν φαβορί από την αρχή και το έδειξε, πέρυσι το πήρε η Ντόρτμουντ. Θα είναι ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι και από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα εξελιχθεί".

Δεν είστε με τη Ντόρτμουντ, του Παπασταθόπουλου;

"Εγώ δεν είμαι με καμία από τις δύο ομάδες. Όποιος είναι να το πάρει ας το πάρει".

Περίμενε το καλοκαίρι που αντιμετώπιζε τη Γερμανία με την εθνική ότι οι ομάδες από την Bundesliga θα έχουν αυτή την εξέλιξη;

"Σίγουρα δεν περιμέναμε οι δύο αυτές ομάδες να φτάσουν στον τελικό, από την πλευρά της Μπάγερν το περιμέναμε περισσότερο γιατί ήταν και πέρυσι στον τελικό και γενικά τα τελευταία χρόνια έχει μια σταθερά καλή πορεία στο Champions League. Περισσότερα περιμέναμε για τον τελικό μια εκ των Ρεάλ - Μπαρτσελόνα γι αυτό και μπορούμε να πούμε ότι η Ντόρτμουντ είναι μια έκπληξη στο φετινό τελικό, ωστόσο έδειξε σε όλη τη διάρκεια ότι αξίζει τη θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή".

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν παρέλειψε να δείξει και το ταλέντο του στο... ποδοσφαιράκι με αντίπαλο τον Λεωνίδα Βόκολο.

Ο μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδας, Τάκης Φύσσας μοιράστηκε με το contra.gr τις σκέψεις του για την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ και εξέφρασε την προτίμησή του στους "κιτρινόμαυρους". Ξεκίνησε τις δηλώσεις του τονίζοντας: "Η Ντόρτμουντ είναι αυτή που εντυπωσίασε, κανείς δεν την περίμενε, νομίζω ότι έχει πιθανότητες, μπορεί να έχει μια καλή φάση και να κατακτήσει το Κύπελλο".

Πολύς κόσμος υποστηρίζει την Ντόρτμουντ επειδή θεωρείται το αουτσάιντερ.

"Δεν νομίζω να είναι θέμα συμπάθειας. Νομίζω ότι πάρα πολύς κόσμος πιστεύει ότι η Μπάγερν θα κατακτήσει το τρόπαιο, κι εγώ πιστεύω ότι έχει περισσότερες πιθανότητες, όμως αν με ρωτάς με ποια ομάδα είμαι, είμαι με την Ντόρτμουντ και γιατί τη συμπαθώ πιο πολύ από την Μπάγερν, ποτέ δεν συμπαθούσα την Μπάγερν και γιατί ένας δικός μας παίκτης, ο Παπασταθόπουλος είναι πλέον εκεί".

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στο Contra.gr για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τόνισε τα σημεία που θα κριθεί ο αγώνας.

Τελικός Champions League τι βλέπεις; Ντορτμουντ θεωρητικά το αουτσάιντερ έφτασε όμως σε τελικό Champions League.

"Μπορούμε να πούμε ότι η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Σίγουρα είναι ένας τελικός που δεν αρέσει σε πολλούς επειδή αγωνίζονται δύο ομάδες από την ίδια χώρα. Αλλά από την άλλη μπορούμε να πούμε ότι αυτή τη στιγμή η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο".

Εσύ ποιον προτιμάς;

"Συνήθως σε αυτά τα παιχνίδια είμαστε με το αουτσάιντερ αλλά το δικαιούται η Μπάγερν με αυτό που έχει παρουσιάσει όλη τη χρονιά".

Παίκτες κλειδιά; Λεβαντόφσκι από τη μία...

"Κοιτάμε συνήθως τους επιθετικούς αλλά Θα παίξει ρόλο η καλή συνολική λειτουργία, ξέρουμε ότι οι δύο ομάδες έχουν κάποιους παίκτες υψηλού επιπέδου, θεωρώ ότι η καλή μέρα και οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι".

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που θύμιζε ποδοσφαιρικό γήπεδο είχε στηθεί έξω από το Golden Hall όπου οι φίλοι του Contra.gr παρακολούθησαν το μεγάλο τελικό του Champions League.

Ο τελικός της Heineken στο Golden Hall (videos + photos)
Ο τελικός της Heineken στο Golden Hall (videos + photos)
Ο τελικός της Heineken στο Golden Hall (videos + photos)
Ο τελικός της Heineken στο Golden Hall (videos + photos)
Ο τελικός της Heineken στο Golden Hall (videos + photos)
Ο τελικός της Heineken στο Golden Hall (videos + photos)

Οι συντάκτες του contra.gr έδειξαν τις ικανότητές του και στο σκοράρισμα, δοκιμάζοντας κάποια σουτ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Golden Hall.

Ο τελικός της Heineken στο Golden Hall (videos + photos)
Ο τελικός της Heineken στο Golden Hall (videos + photos)
Ο τελικός της Heineken στο Golden Hall (videos + photos)

News 24/7

24MEDIA NETWORK