Το τρίτο ημίχρονο του Καμπ Νου

Το τρίτο ημίχρονο της σπουδαίας αναμέτρησης στο Καμπ Νου είχε δηλώσεις αποθέωσης για τη Μπαρτσελόνα και παραδοχή της ανωτερότητας των αντιπάλων από τη Μίλαν. Διαβάστε τις καλύτερες ατάκες των πρωταγωνιστών. Αλέγκρι: "Είναι ακόμη η καλύτερη του κόσμου"!

Το τρίτο ημίχρονο του Καμπ Νου
barcelona.jpg

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι:

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα στο δικό μας μισό, καθώς με την πίεσή τους μας οδήγησαν σε λάθη. Πολλές φορές οι προκρίσεις κρίνονται από λίγα εκατοστά. Είχαμε δοκάρι με τον Νιάνγκ και στην επόμενη φάση δεχτήκαμε το γκολ από τον Μέσι. Απόψε η Μπαρτσελόνα ήταν εξωπραγματική, ιδιαίτερα την πρώτη μισή ώρα του αγώνα. Παραμένει η καλύτερη ομάδα στον κόσμο".

Ζόρντι Ρόουρα:

"Απόψε δικαιωθήκαμε. Πέρασαν αρκετές ημέρες γεμάτες υπερβολική κριτική για τους παίκτες μου. Όσοι βρέθηκαν απόψε στο γήπεδο ήταν φανταστικοί, υπέροχοι. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για εμάς και για τον κόσμο. Εμείς αποφασίσαμε να πιέσουμε πολύ ψηλά τον αντίπαλο και αυτό το σύστημα απέδωσε καρπούς. Περάσαμε κάποιες δύσκολες, πολύ δύσκολες μέρες. Δεχτήκαμε κριτική –σε ορισμένες περιπτώσεις υπερβολική- όμως απόψε πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί. Είμαι υπερήφανος για αυτούς. Δεν έχω καμία προτίμηση. Υπάρχουν δυνατές και περίπλοκες ομάδες και ξέρουμε πως κάθε αντίπαλος μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος".

Barcelona's players celebrate their first score during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match FC Barcelona against AC Milan at Camp Nou stadium in Barcelona on March 12, 2013. AFP PHOTO / QUIQUE GARCIA        (Photo credit should read QUIQUE GARCIA/AFP/Getty Images)
Barcelona's players celebrate their first score during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match FC Barcelona against AC Milan at Camp Nou stadium in Barcelona on March 12, 2013. AFP PHOTO / QUIQUE GARCIA (Photo credit should read QUIQUE GARCIA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ινιάσιο Αμπάτε:

"Χωρίς να θέλω να φανώ επικριτικός για τους νεαρότερους σε ηλικία παίκτες, θεωρώ πως ο σημερινός αποκλεισμός οφείλεται στην έλλειψη εμπειρίας. Δεν γίνεται να αγωνίζεσαι στο Καμπ Νου, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελόνα και να περιμένεις να κάνεις κάτι με παίκτες που δεν έχουν παραστάσεις από τέτοιου είδους αγώνες. Η Μίλαν αποκλείστηκε από την απειρία της".

"Ουσιαστικά χαρίσαμε το πρώτο ημίχρονο. Επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να πιστέψουν στην ανατροπή και τελικά το πέτυχαν. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, όπως είχαμε σχεδιάσει και προσπαθούσαμε να βγούμε μπροστά μόνο με μακρινές μπαλιές. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε κάπως καλύτερα, αλλά όχι τόσο, όσο θα έπρεπε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Για μένα, η πραγματική Μίλαν δεν κατέβηκε ούτε στιγμή στον αγωνιστικό χώρο".

Ζόρντι Άλμπα:

"Παίξαμε πολύ καλά. Γίναμε ξανά Μπαρτσελόνα σε αυτό το ματς κι ελπίζω να παραμείνουμε έτσι. Η Μίλαν είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με το δοκάρι, ενώ μας πίεσε και στα τελευταία λεπτά. Εμείς δουλέψαμε το τελευταίο διάστημα και αυτό βγήκε στο γήπεδο. Ήταν σημαντικό αυτό το τέρμα γιατί έδωσε διαστάσεις στη νίκη μας, κάτι που ήθελαν και οι φίλοι μας. Ο αντίπαλος δεν έχει σημασία. Θα τον μάθουμε στην κλήρωση και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με το πάθος και τον ενθουσιασμό που είχαμε απόψε".

Αντρές Ινιέστα:

"Φανταστικοί συμπαίκτες και φίλαθλοι. Μας σπρώξατε προς τη νίκη. Είστε οι καλύτεροι. Μαζί είμαστε ασταμάτητοι», έγραψε στο Twitter ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα ποστάροντας και μία φωτογραφία από τα αποδυτήρια μαζί με τους Τσάβι, Πικέ, Μπουσκέτς και Βαλντές.

Το τρίτο ημίχρονο του Καμπ Νου
barvelona.jpg

Νταβίντ Βίγια:

"Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή. Ευτυχήσαμε να σημειώσουμε ένα γρήγορο γκολ, κάτι που μας βοήθησε. Σκεφτήκαμε πολλά πράγματα στο διάστημα που μεσολάβησε και τελικά τα καταφέραμε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί το τελευταίο διάστημα οι φίλοι μας δεν μας αμφισβήτησαν παρά τα μέτρια αποτελέσματα και συνέχισαν να μας στηρίζουν. Όταν έχεις ένα τέτοιο όμορφο βράδυ δεν σκέφτεσαι παλιές κακές στιγμές, αλλά μόνο το μέλλον. Δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι πως προκριθήκαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK