Απίστευτη υποδοχή στους παίκτες της Αλβανίας

Η αποστολή της Αλβανίας επέστρεψε από την Αρμενία, φέρνοντας μαζί την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι της γειτονικής χώρας να ετοιμάσουν μία τρομερή υποδοχή στους θριαμβευτές. Δείτε PHOTOS και VIDEOS.

Απίστευτη υποδοχή στους παίκτες της Αλβανίας

"Μεθυσμένη πολιτεία" θυμίζει η Αλβανία μετά την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην τελική φάση του Euro 2016. Οι φίλαθλοι της γειτονικής χώρας πανηγύρισαν με πυροτεχνήματα και... χορούς την τεράστια επιτυχία των παικτών του Τζιάνι Ντε Μπιάζι, οι οποίοι έστειλαν την Αλβανία σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι θριαμβευτές επέστρεψαν τη Δευτέρα (12/10) από την Αρμενία, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον κόσμο. Μάλιστα, στα Τίρανα είχε στηθεί μία τεράστια γιγαντοοθόνη και μία σκηνή, όπου ανέβηκαν οι παίκτες της Αλβανίας για να χαιρετίσουν το κοινό.

Δείτε τις PHOTOS:

 

Δείτε τα VIDEOS:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

10η αγ.: Προκρίσεις για Πολωνία, Αλβανία, Γερμανία, Ρουμανία

Πανηγύρισαν με τον αλβανικό αετό στα αποδυτήρια

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ