"Χάνει" το Euro o Κομπανί

Μεγάλη απώλεια για το Βέλγιο, καθώς ο αρχηγός της ομάδας, Βινσέντ Κομπανί τέθηκε νοκ άουτ για το προσεχές Euro της Γαλλίας.

MANCHESTER, ENGLAND - NOVEMBER 05:  Vincent Kompany of Manchester City looks dejected during the UEFA Champions League Group E match between Manchester City and CSKA Moscow on November 5, 2014 in Manchester, United Kingdom.  (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - NOVEMBER 05: Vincent Kompany of Manchester City looks dejected during the UEFA Champions League Group E match between Manchester City and CSKA Moscow on November 5, 2014 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Alex Livesey/Getty Images) GETTY IMAGES

Δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο προσεχές Euro ο Βινσέντ Κομπανί. Ο αρχηγός της Εθνικής Βελγίου αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Champions League της Σίτι κόντρα στη Ρεάλ, όμως όπως αποδείχθηκε από τις εξετάσεις που έκανε, η κατάστασή του είναι πιο σοβαρή από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ως εκ τούτου θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς φυσικά και το Euro της Γαλλίας. Το Βέλγιο έτσι θα στερηθεί τον αρχηγό και έναν από τους καλύτερους παίκτες του. Να θυμίσουμε ότι οι Βέλγοι βρίσκονται στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με την Ιταλία, την Ιρλανδία και την Σουηδία.

Ο Κομπανί έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσω ανάρτησής του στο facebook, στην οποία επίσης εύχεται καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του.

"Χάνει" το Euro o Κομπανί

News 24/7

24MEDIA NETWORK