"Χάνει" το Euro o Κομπανί

Μεγάλη απώλεια για το Βέλγιο, καθώς ο αρχηγός της ομάδας, Βινσέντ Κομπανί τέθηκε νοκ άουτ για το προσεχές Euro της Γαλλίας.

"Χάνει" το Euro o Κομπανί

Δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο προσεχές Euro ο Βινσέντ Κομπανί. Ο αρχηγός της Εθνικής Βελγίου αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Champions League της Σίτι κόντρα στη Ρεάλ, όμως όπως αποδείχθηκε από τις εξετάσεις που έκανε, η κατάστασή του είναι πιο σοβαρή από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ως εκ τούτου θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς φυσικά και το Euro της Γαλλίας. Το Βέλγιο έτσι θα στερηθεί τον αρχηγό και έναν από τους καλύτερους παίκτες του. Να θυμίσουμε ότι οι Βέλγοι βρίσκονται στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με την Ιταλία, την Ιρλανδία και την Σουηδία.

Ο Κομπανί έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσω ανάρτησής του στο facebook, στην οποία επίσης εύχεται καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του.

 

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ