Μόντριτς: "Στην Ελλάδα αποτύχαμε"

Η ήττα στην Αθήνα είχε ηλεκτρίσει επικίνδυνα την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της Κροατίας , και η νίκη επί των Λετονών λειτούργησε πυροσβεστικά.

Μόντριτς: "Στην Ελλάδα αποτύχαμε"

Μεγάλη ψυχολογική τόνωση προσέφερε στους Κροάτες η νίκη επί της Λετονίας στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του Euro 2012. Τόσο ο Σλάβεν Μπίλιτς όσο και οι παίκτες του στις δηλώσεις που έκαναν το βράδυ της Τρίτης δεν έκρυψαν την άσχημη κατάσταση που είχε επιφέρει η ήττα τους από την Ελλάδα ούτε όμως και την ανακούφισή που έφερε η νίκη επί της Λετονίας.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε εναντίων της Λετονίας” είπε ο Μπίλιτς και συμπλήρωσε “ Η εικόνα μας αποδεικνύει ότι είχαμε μια κακή μέρα στην Αθήνα αν και μας κόστισε την απευθείας πρόκριση στα τελικά. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου γιατί έδειξαν υψηλή ποιότητα αλλά και χαρακτήρα.

Αυτή η ομάδα διαθέτει την ευφυΐα, το θάρρος αλλά και την ποιότητα για να εξασφαλίσει μια θέση στα τελικά. Είναι πολύ σημαντικό για την Κροατία να δώσει το παρών στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας και αξίζουμε να πάμε. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας γιατί αυτή είναι μια μεγάλη νίκη για μας. Μια νίκη που αποκαθιστά την εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους και ελπίζω να κάνει το ίδιο και στον κόσμο”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λόγια του Λούκα Μόντριτς που συμπλήρωσε 50 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής Κροατίας “Ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για την ποιότητά μας. Στην Ελλάδα πριν από λίγες μέρες απλά αποτύχαμε. Τώρα η εμπιστοσύνη επέστρεψε. Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες για μας. Ήμασταν πολύ απογοητευμένοι για τον τρόπο που παίξαμε στην Ελλάδα αλλά κόντρα στη Λετονία δείξαμε πολύ καλύτερο πρόσωπο. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK