Εκτός Βελιγραδίου οι "τιφόζι"

Απροσπέλαστη πόλη είναι το Βελιγράδι μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου για τους Ιταλούς φιλάθλους. Ο φόβος των επεισοδίων στον αγώνα Σερβία-Ιταλία υποχρέωσε τους γηπεδούχους να απαγορεύσουν την έλευση των “τιφόζι”.

Εκτός Βελιγραδίου οι "τιφόζι"

Απαγορευτικό σε όσους φιλάθλους της Εθνικής Ιταλίας θέλουν να παρακολουθήσουν την “Σκουάντρα Αντζούρα” το βράδυ της Παρασκευής κόντρα στη Σερβία για τα προκριματικά του Euro εξέδωσαν οι σερβικές αρχές υπό τον φόβο των επεισοδίων.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο στη Γένοβα στο παιχνίδι των δυο ομάδων όπου οι Σέρβοι χούλιγκαν προκάλεσα σοβαρά επεισόδια με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας.

Ήδη μια εκδρομή Ιταλών φιλάθλων που είχε οργανωθεί με πούλμαν ματαιώθηκε με παρέμβαση του ιταλικού υπουργείο Εσωτερικών ενώ εξεδόθη και οδηγία σύμφωνα με την οποία κανένα εισιτήριο του αγώνα που βρίσκεται σε ιταλικά χέρια δεν θα ισχύσει.

Στο στάδιο του Βελιγραδίου θα βρεθούν μόλις 150 Ιταλοί οι οποίοι θα μεταβούν με την άδεια της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της γειτονικής χώρας και θα συνοδεύονται από ισχυρή αστυνομική δύναμη

News 24/7

24MEDIA NETWORK