Έριξε... πόρτα στην Αγγλία ο Σάουθγκεϊτ

Καμία διάθεση να αναλάβει τις τύχες της εθνικής Αγγλίας ως διάδοχος του Ρόι Χόντσον δεν δείχνει ο τεχνικός της Κ21 των "λιονταριών", Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Η Αγγλική Ομοσπονδία αναζητά τον διάδοχο του Ρόι Χόντσον στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Αγγλίας, ύστερα από τον αποκλεισμό-σοκ από την Ισλανδία στη φάση των "16" του Euro. Μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του "εκλέκτορα" είναι κι ο τεχνικός της Κ21 των "λιονταριών", Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Guardian" ο νεαρός προπονητής εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τις τύχες της εθνικής ανδρών, έστω και προσωρινά. Ο 45χρονος τεχνικός θεωρεί πως δεν έχει ακόμα την εμπειρία να διαχειριστεί ένα τόσο μεγάλο... καράβι, όπως είναι η Αγγλία.

Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, αφού οι διοικούντες την Ομοσπονδία βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις. Όμως, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του, καθώς ακόμα και μέσα στους κύκλους της FA η υποψηφιότητά του δεν έχει πολλούς υποστηρικτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτός είναι ο Νο1 στόχος για τον πάγκο της Αγγλίας
Οι λόγοι που έφεραν το "κάζο" της Αγγλίας
Οι επικρατέστεροι για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας
Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα