Νοκ-άουτ για το ματς με την Ελβετία ο Στάριτζ

Χωρίς τον Ντάνιελ Στάριτζ θα παραταχθεί η Αγγλία στον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ελβετία, καθώς αποχώρησε τραυματίας από την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής.

Νοκ-άουτ για το ματς με την Ελβετία ο Στάριτζ

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Ρόι Χόντσον ενόψει του αγώνα με την Ελβετία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μετά τον τραυματισμό των Μπεν Φόστερ, Τζακ Κόλμπακ και τις ενοχλήσεις του Γκάρι Κέιχιλ, ήταν η σειρά του Ντάνιελ Στάριτζ για να αντιμετωπίσει πρόβλημα στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι ο τραυματισμός στο μηρό δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας (8/9, 21:45) με την Ελβετία.

Ο προερχόμενος από πέντε γκολ στις τελευταίες 12 διεθνείς αναμετρήσεις θα επιστρέψει στο Λίβερπουλ, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία.

Σημειώνεται ότι κι ο Γκάρι Κέιχιλ ήταν απών από το πρωινό πρόγραμμα στο "Σεντ Τζορτζ Παρκ" εξαιτίας του προβλήματος που "αποκόμισε" από το φιλικό ματς με την Νορβηγία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK