"Απαγόρευση αλκοόλ στις ευαίσθητες περιοχές του Euro 2016"

Τέλος το αλκοόλ στους φιλάθλους του Euro 2016, όπως αποφάσισε η γαλλική κυβέρνηση για να εξαλείψει τα επεισόδια στη χώρα.

epa05357319 English supporters at the Old Port of Marseille, France, 11 June 2016, before the UEFA EURO 2016 group B preliminary round match between England and Russia.  EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
epa05357319 English supporters at the Old Port of Marseille, France, 11 June 2016, before the UEFA EURO 2016 group B preliminary round match between England and Russia. EPA/GUILLAUME HORCAJUELO EPA

Μέτρα για την αποφυγή περαιτέρω επεισοδίων λαμβάνει η γαλλική κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός εσωτερικών της χώρας, Μπερνάρ Καζνέβ.

"Ζήτησα από τις αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποτρέψουμε τις παραμονές και ανήμερα των αγώνων στις ζώνες φιλάθλων και στις ευαίσθητες περιοχές την πώληση, κατανάλωση και μεταφορά αλκοολούχων ποτών", δήλωσε ο Καζνέβ, ο οποίος καταδίκασε τα επεισόδια που μαστίζουν τη χώρα και ζήτησε την τιμωρία της Αγγλίας και της Ρωσίας.

"Αυτό το μέτρο θα επηρεάσει την κοινωνία και τα τοπικά μαγαζιά. Επιπλέον, οι αρχές πρέπει επίσης να προσέξουν τα μπουκάλια που μπορούν να χρησιμοποιούν ως αντικείμενα σε επεισόδια", πρόσθεσε.

Επίσης, τόνισε πως όποιος οπαδός συλλαμβάνεται σε επεισόδια, θα αποκλείεται από όλους τους αγώνες αλλά και τις ζώνες φιλάθλων σε κάθε πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γερμανοί ναζί στο Λιλ
Επεισόδια μεταξύ Γερμανών και Ουκρανών στο Λιλ
H UEFA απειλεί με αποκλεισμό από το Euro Αγγλία και Ρωσία
Χούλιγκαν της Παρί επιτέθηκαν σε Τούρκους

News 24/7

24MEDIA NETWORK