H Nike παρουσιάζει τη συλλογή ποδοσφαιρικών παπουτσιών Nike Clash Collection

Με εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα που ξεχωρίζουν μέσα στο γήπεδο, τα παπούτσια αυτά είναι κατασκευασμένα για επιδόσεις εφάμιλλες των καλύτερων παικτών στον κόσμο.

H Nike παρουσιάζει τη συλλογή ποδοσφαιρικών παπουτσιών Nike Clash Collection

Καθώς πλησιάζει η ημέρα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης στην Πολωνία και την Ουκρανία, του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Nike παρουσιάζει τη Nike Clash Collection για να γιορτάσει ένα συναρπαστικό ποδοσφαιρικό καλοκαίρι.

Ορισμένοι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, όπως οι Cristiano Ronaldo, Andres Iniesta, Wayne Rooney και Gerard Pique θα εμφανιστούν φορώντας υποδήματα από αυτήν την συλλογή, η οποία θα προσφέρει εντυπωσιακό στυλ και κορυφαίες επιδόσεις στη φετινή καλοκαιρινή διοργάνωση.

Τα υποδήματα Mercurial Vapor VIII, CTR360 Maestri II, T90 Laser IV και Tiempo Legend IV της Nike έχουν χρώματα που δημιουργούν αντιθέσεις: το παραδοσιακό λευκό συνυπάρχει μαζί με κάποιο έντονο χρώμα και κάνει τα παπούτσια αυτά να μην περνούν απαρατήρητα στο γήπεδο.

Η «πρεμιέρα» της Nike Clash Collection θα γίνει στον τελικό του Champions League, το Σάββατο 19 Μαΐου στο Μόναχο, από τους παίκτες της Nike. Στη συνέχεια θα φορεθούν από τους παίκτες των εθνικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πολωνία και στην Ουκρανία.

Η Nike Clash Collection είναι κατασκευασμένη για να εξασφαλίζει επιδόσεις σε όλους τους παίκτες. Κάθε χρώμα που έχει επιλεγεί αντικατοπτρίζει την έκφραση και το στυλ παιχνιδιού του κάθε μοντέλου υποδήματος: το Mercurial Vapor VIII έχει χρώμα κόκκινο για εκρηκτική ταχύτητα, το CTR360 Maestri II μπλε για τον σίγουρο μέσο παίκτη, το T90 Laser IV πράσινο Electric για τον "θανατηφόρο" σκόρερ και το Tiempo Legend IV έχει χρώμα μαύρο για άνετο και κλασικό στυλ.

"Η έντονη αντίθεση του παραδοσιακού λευκού με τα πολύ μοντέρνα και νεανικά χρώματα θα κάνει μια πραγματικά δυναμική δήλωση μέσα στο γήπεδο," είπε ο Andrew Caine, Nike Global Design Director for Football Footwear. "Η Nike Clash Collection περιλαμβάνει υποδήματα με πολύ προσεγμένη κατασκευή και έντονες χρωματικές αντιθέσεις, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τη σύγκρουση των αντιπάλων και τον ανταγωνισμό που θα δούμε αυτό το καλοκαίρι."

Λίγα λόγια για τα υποδήματα:

Mercurial Vapor VIII - Ανασχεδιασμένο υπόδημα, κατασκευασμένο για εκρηκτική ταχύτητα

CTR360 Maestri II - Σχεδιασμένο για το "μαέστρο" που παίζει στο κέντρο και του επιτρέπει να υπαγορεύει το ρυθμό με ακριβείς και διεισδυτικές πάσες.

T90 Laser IV - Το απόλυτο υπόδημα για τους σουτέρ, για την αξιοποίηση εκείνης της μοναδικής στιγμής που μπορεί να αλλάξει την έκβαση του αγώνα.

Tiempo Legend IV - Η παράδοση και η κληρονομιά συνδυάζονται με την καινοτομία για να δημιουργήσουν ένα κλασικό αθλητικό υπόδημα.

Επισκεφθείτε το http://nikeinc.com/nike-football-soccer/news/nike-unveils-nike-clash-collection-football-boots για επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό και παρακολουθείστε το https://www.facebook.com/NikeFootballGreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike!

News 24/7

24MEDIA NETWORK