Μαυροβούνιο - Τσεχία 0-1

Με γκολ του Πετρ Γίρατσεκ στο 81ο λεπτό, η Τσεχία διπλασίασε τις νίκες της επί του Μαυροβουνίου και προκρίθηκε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μαυροβούνιο - Τσεχία 0-1

Η βαλκανική ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να παίξει τα ρέστα της. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να προηγηθεί νωρίς-νωρίς, όταν ο Σίβοκ με κεφαλιά έφτασε κοντά στο αυτογκόλ.

Στη συνέχεια, όμως, η Τσεχία εκμεταλλεύθηκε τα πολλά λάθη των γηπεδούχων στη μεσαία γραμμή, με συνέπεια να ισορροπήσει το ματς και να δημιουργήσει επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Η ομάδα του Μπράνκο Μπρνόβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 54' με τον Μίρκο Βούτσινιτς. Ο άσος της Γιουβέντους βρέθηκε αμαρκάριστος στο πρώτο δοκάρι του Τσεχ, η κεφαλιά που επιχείρησε όμως, κατέληξε άουτ.

Έτσι, και αφού οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μία διπλή καλή στιγμή με τον Βούτσινιτς (τον σταμάτησε ο Τσεχ), ο Γίρατσεκ παραβίασε την εστία του Μπόζοβιτς και έδωσε τέλος στις τελευταίες ελπίδες των Μαυροβούνιων.

Οι συνθέσεις:

Μαυροβούνιο: Μ. Μπόζοβιτς, Παβίτσεβιτς, Ζβέροτιτς, Τζούντοβιτς, Σάβιτς, Ντρίντσιτς, Βλ. Μπόζοβιτς (79' Τζάλοβιτς), Μπετσιράι (57' Ντελίμπασιτς), Νταμιάνοβιτς (76' Βούκσεβιτς), Γιόβετιτς, Βούτσινιτς.

Τσεχία: Τσεχ, Γκεμπρεσελασιέ, Κάντλετς, Σίβοκ, Χούμπνικ, Πλάσιλ, Πίλαρ (69' Κόλαρ), Ροσίτσκι, Γίρατσεκ, Ρέζεκ (60' Πόσπεχ), Πέκχαρτ (84' Μπάρος).

News 24/7

24MEDIA NETWORK