Το... μαγνητοσκοπημένο κλάμα

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο και όχι μόνο από την αποκάλυψη ότι η εικόνα που έδειξε η UEFA με τη Γερμανίδα που δάκρυσε μετά το δεύτερο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι στον ημιτελικό του Euro ήταν μαγνητοσκοπημένη!

Το... μαγνητοσκοπημένο κλάμα

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα Sun, η Άντρεα, για την οποία ο λόγος, είχε δακρύσει κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της πατρίδας της, πολύ πριν δηλαδή ο Ιταλός επιθετικός "εκτελέσει" για δεύτερη φορά τον Νόιερ. Παρόλα αυτά οι υπεύθυνοι της μετάδοσης αποφάσισαν να "παίξουν" τη συγκεκριμένη μονταρισμένη σκηνή αμέσως μετά το 2-0 σαν να ήταν live.

Όπως τονίζεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, είναι πάγια η τακτική που εφαρμόζεται από την ομάδα τηλεοπτικών καλύψεων της UEFA.

Η ίδια η πρωταγωνίστρια δήλωσε ότι " είμαι έκπληκτη και εξοργισμένη. Συγκινήθηκαν κατά την παρουσίαση των ομάδων πριν από τη σέντρα, όχι όταν ο Μπαλοτέλι σκόραρε".

Από την UEFA επιχείρησαν να δικαιολογήσουν τα... αδικαιολόγητα, έπεσαν όμως σε αντιφάσεις. Άλλοι έλεγαν ότι " θέλαμε να δείξουμε την ανθρώπινη διάσταση του παιχνιδιού" και άλλοι υποστήριζαν πως " επρόκειτο για ανθρώπινο λάθος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK