Αυτοί είναι οι πιο γρήγοροι ποδοσφαιριστές του Euro

Ποιος ποδοσφαιριστής έχει πιάσει τα περισσότερα χλμ/ώρα στο φετινό Euro και ποια είναι η ομάδα με τους πιο γρήγορους παίκτες στο ρόστερ της; Οι απαντήσεις σίγουρα δεν είναι αυτές που περιμένουν οι περισσότεροι.

Αυτοί είναι οι πιο γρήγοροι ποδοσφαιριστές του Euro

Η UEFA μέσω ενός ειδικού κοντέρ κατέγραψε τις ταχύτητες που έπιασε ο κάθε παίκτης στα μέχρι τώρα παιχνίδια του Euro 2016.

Από τα νούμερα που προέκυψαν, ο Γάλλος Κίνγκσλεϊ Κομάν αποτελεί αυτή τη στιγμή τον πιο γρήγορο παίκτη του τουρνουά έχοντας πιάσει ταχύτητα 32.80 χλμ/ώρα. Δεύτερος είναι ο Ούγγρος Γκούζμιτς με 31.6 χλμ/ώρα, ενώ την τριάδα κλείνει ο Ισλανδός Σίγκθορσον με 31.5 χλμ/ώρα.

Όσον αφορά την εθνική ομάδα με τους περισσότερους παίκτες στο TOP-10, αυτή είναι η Ισλανδία με τρεις συμμετοχές (Σίγκθορσον, Σάεβερσον, Σίγκουρντσον). Παράλληλα, οι για πολλούς ταχύτατοι Μπέιλ και Ρονάλντο δεν βρίσκονται στις δέκα πρώτες θέσεις!

 

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ