Euro 2016: Oι περισσότερες και πληρέστερες μακροχρόνιες επιλογές

Η ποικιλία επιλογών του Stoiximan δεν περιορίζεται σε στοιχήματα νίκης, αλλά φτάνει μέχρι στοιχήματα για κατάρριψη ιστορικών ρεκόρ και συνολικά πάνω από 150 μακροχρόνιες επιλογές.

Euro 2016: Oι περισσότερες και πληρέστερες μακροχρόνιες επιλογές

Το Euro 2016 είναι εδώ και η ομάδα των traders του Stoiximan ετοίμασε περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για την μεγάλη διοργάνωση που αναμένεται να μονοπωλήσει το αθλητικό ενδιαφέρον για τον επόμενο μήνα.

Πέρα από τις κλασικές επιλογές για τον νικητή της διοργάνωσης και τον κορυφαίο σκόρερ, συναντά κανείς ποικιλία επιλογών, η οποία καλύπτει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Ειδικότερα, για όλες τις ομάδες προσφέρονται μεταξύ άλλων, αγορές που αφορούν: τη φάση αποκλεισμού, το ζευγάρι του τελικού, την ομάδα που θα σκοράρει τα λιγότερα & τα περισσότερα τέρματα στη διοργάνωση, το γ ρηγορότερο γκολ της διοργάνωσης, τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο, τη μάρκα της φανέλας της τροπαιούχου, αλλά και αγορά αποκλεισμού στη διαδικασία των πέναλτι!

Ξεχωρίζουν οι ελκυστικές αγορές των ρεκόρ

Ήδη την προτίμηση των μελών της κορυφαίας ελληνικής στοιχηματικής εταιρείας στο διαδίκτυο, έχουν συγκεντρώσει οι αγορές με τα ρεκόρ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Ο ημιτελικός, Γαλλία - Γιουγκοσλαβία (4-5) του Euro 1960, στη Γαλλία, κρατά εδώ και 46 χρόνια το ρεκόρ παραγωγικότητας σε αγώνα Eυρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τα 9 γκολ που σημειώθηκαν. Θα σπάσει το ρεκόρ; Θα υπάρχει παιχνίδι με 10 ή περισσότερα γκολ;

Επιπλέον, θα σημειωθεί γκολ στα πρώτα 68 δευτερόλεπτα αναμέτρησης; Το ρεκόρ κατέχει ο Κιριτσένκο από το Ρωσία – Ελλάδα (2-1) του 2004.

Θα αποβληθεί παίκτης πριν το 23:00 αναμέτρησης; (Τρέχον ρεκόρ: Αμπιντάλ, Γαλλία - Ιταλία, 2008)

Περισσότερες από 150 μακροχρόνιες αγορές για το Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στο Stoiximan.gr!

News 24/7

24MEDIA NETWORK