Ξύλο και συλλήψεις στη Μασσαλία παραμονή του Euro!

Άγγλοι φίλαθλοι συγκρούστηκαν με μερίδα ντόπιων στη Μασσαλία μία μόλις ημέρα πριν την έναρξη του Euro! Οι γαλλικές αρχές άργησαν πολύ μέχρι να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο.

Ξύλο και συλλήψεις στη Μασσαλία παραμονή του Euro!

Πριν καλά καλά αρχίσει το Euro 2016, ξεκίνησαν τα... παρατράγουδα.

Στη Μασσαλία, όπου η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Ρωσία στις 11 Ιουνίου ξέσπασε άγριος καυγάς το βράδυ της Πέμπτης (9/6) μεταξύ φιλάθλων των "τριών λιονταριών" και ντόπιων!

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο Άγγλοι οπαδοί -προφανώς μεθυσμένοι- ξεκίνησαν έναν καυγά με τον μπάρμαν ενός μαγαζιού.

Τα πνεύματα άναψαν και στον καυγά πήραν μέρος κι άλλοι θαμώνες τους μαγαζιού. Η κατάσταση άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου, οι νεαροί αντάλλαξαν αρκετό ξύλο μεταξύ τους και πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να γίνει αντιληπτό το συμβάν από την αστυνομία, η οποία έδρασε πετώντας χημικά.

Ξύλο και συλλήψεις στη Μασσαλία παραμονή του Euro!

Αφού κατάφερε να θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο, στη συνέχεια προχώρησε σε δύο συλλήψεις. Ο ένας από τους δύο Άγγλους οπαδούς τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, καθώς δέχθηκε χτύπημα με καρέκλα και διεκομήσθη στο νοσοκομείο. Οι αρχές μετά το συμβάν ανακοίνωσαν πως: "Επρόκειτο για μια μικρή μερίδα οπαδών οι οποίοι πίνουν πολύ και στη συνέχεια συμπεριφέρονται αντικοινωνικά".

Πάντως μία μόλις ημέρα πριν τη σέντρα του Euro οι γαλλικές αρχές δεν έδειξαν να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και ο φόβος για νέα επεισόδια, μεγαλώνει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK