Ξύλο Σέρβων-Κροατών στη Μάλτα

Κροάτες χούλιγκαν ταξίδεψαν στη Μάλτα για το παιχνίδι της εθνικής ομάδας τους για τα προκριματικά του Euro και συγκρούστηκαν με Σέρβους οπαδούς τους οποίους είχαν βάλει στο μάτι από προηγούμενα επεισόδια. Δείτε το VIDEO.

Ξύλο Σέρβων-Κροατών στη Μάλτα

Μάλτα και Κροατία τίθενται αντιμέτωπες το βράδυ της Τρίτης (13/10), ωστόσο οι φίλοι των φιλοξενούμενων Κροατών δεν πήραν εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παρά το γεγονός αυτό, ορισμένοι χούλιγκαν ταξίδεψαν στη Μάλτα για το ματς της εθνικής ομάδας τους και συγκρούστηκαν με Σέρβους στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Σερβία, οι συγκεκριμένοι άνδρες ήταν... γνωστοί στους Κροάτες από παλαιότερα επεισόδια γεγονός που στάθηκε η αφορμή για τα μεταξύ τους επεισόδια. Η Αστυνομία άργησε να κάνει την εμφάνισή της και τελικά προχώρησε σε συλλήψεις, ενώ προκλήθηκαν και πολλές υλικές ζημιές.

Δείτε το VIDEO:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ