Ξύλο Σέρβων-Κροατών στη Μάλτα

Κροάτες χούλιγκαν ταξίδεψαν στη Μάλτα για το παιχνίδι της εθνικής ομάδας τους για τα προκριματικά του Euro και συγκρούστηκαν με Σέρβους οπαδούς τους οποίους είχαν βάλει στο μάτι από προηγούμενα επεισόδια. Δείτε το VIDEO.

Μάλτα και Κροατία τίθενται αντιμέτωπες το βράδυ της Τρίτης (13/10), ωστόσο οι φίλοι των φιλοξενούμενων Κροατών δεν πήραν εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παρά το γεγονός αυτό, ορισμένοι χούλιγκαν ταξίδεψαν στη Μάλτα για το ματς της εθνικής ομάδας τους και συγκρούστηκαν με Σέρβους στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Σερβία, οι συγκεκριμένοι άνδρες ήταν... γνωστοί στους Κροάτες από παλαιότερα επεισόδια γεγονός που στάθηκε η αφορμή για τα μεταξύ τους επεισόδια. Η Αστυνομία άργησε να κάνει την εμφάνισή της και τελικά προχώρησε σε συλλήψεις, ενώ προκλήθηκαν και πολλές υλικές ζημιές.

Δείτε το VIDEO:

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα