Κύπρος - Βοσνία 2-3

Η Κύπρος πάλεψε στο "ΓΣΠ" αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Βοσνία από την οποία ηττήθηκε με 2-3, με αποτέλεσμα να χάσει την τρίτη θέση στον όμιλο που θα την οδηγούσε στη διαδικασία των μπαράζ και ως εκ τούτου να μείνει εκτός των τελικών του Euro 2016.

Κύπρος - Βοσνία 2-3

Η Βοσνία προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα από το ξεκίνημα, με πολλές σίγουρες πάσες στο κέντρο και τα κατάφερε. Μάλιστα, στο 13', οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μεντούνιανιν, ο οποίος με εκπληκτικό πλασέ εκτός περιοχής έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Η Κύπρος προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και είχε την ευκαιρία να το κάνει στο 26' σε προσπάθεια του Μυτίδη, τον οποίο πρόλαβε ο Μπέγκοβιτς. Η ισοφάριση που έψαχναν οι γηπεδούχοι ήρθε τελικά στο 32'. Ο Εφραίμ έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή, ο Μπέγκοβιτς δεν αντέδρασε σωστά και ο Χαραλαμπιδης από κοντά έκανε το 1-1.

Εννέα λεπτά αργότερα, η Κύπρος έκανε την απόλυτη ανατροπή, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με τον Μυτίδη, ο οποίος νίκησε τον γκολκίπερ των Βόσνιων στην κλειστή γωνία για το 2-1.Η ομάδα του Μπαζντάρεβιτς συνέχισε την πίεση και έφερε άμεσα το ματς στα ίσα με τον Μαντούνιανιν στο 44'.

Οι πολλές διακοπές στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους δεν βοηθούσαν τις δύο ομάδες να κάνουν το παιχνίδι τους, η Βοσνία όμως ήταν και πάλι εκείνη που είχε το πάνω χέρι, επιβεβαιώνοντας μάλιστα την υπεροχή της στο 67', όταν ο Τζούριτς έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 2-3.

Μια προσπάθεια του Εφραίμ στο 71' κι ακόμη μία του Ντόσα Ζούνιορ δεν είχαν αποτέλεσμα, το 2-3 έμεινε μέχρι το τέλος και η Κύπρος έχασε την τρίτη θέση που θα την οδηγούσε στα μπαράζ και ως εκ τούτου αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Κύπρος: Γιωργαλλίδης, Δημητρίου, Ντόσα Ζούνιορ, Λαΐφης, Αντωνιάδης, Νικολάου (Οικονομίδης), Λαμπάν (76' Αλωνεύτης), Μακρίδης, Χαραλαμπίδης (83' Κολοκούδιας), Εφραίμ, Μυτίδης.

Βοσνία: Μπέγκοβιτς, Μούτζα, Σούνιτς, Σπάχιτς, Ζουκάνοβιτς (61' Τζούριτς), Μεντούνιανιν, Βράνιες, Πιάνιτς (86' Σαλίχοβιτς), Βίστσα (79' Μπίτσακσιτς), Λούλιτς, Ιμπίσεβιτς.

Τα γκολ της Κύπρου:

Το γκολ του Χαραλαμπίδη:

Το γκολ του Μυτίδη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στα τελικά Κροατία, Τουρκία, στα μπαράζ Βοσνία, Νορβηγία, Ουγγαρία

Το LIVE του αγώνα:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK