Τα γκολ και τα highlights του Γαλλία - Ρουμανία

Δείτε σε VIDEOS τις μεγαλύτερες ευκαιρίες και τα γκολ της αναμέτρησης Γαλλία - Ρουμανία που άνοιξε την αυλαία του Euro 2016.

Τα γκολ και τα highlights του Γαλλία - Ρουμανία

Τα γκολ

TO 1-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΙΡΟΥ

Ο Παγέ σέντραρε από δεξιά, ο Ζιρού πρόλαβε τον Ταταρουσάνου κι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 57'.

ΤΟ 1-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΝΚΟΥ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ

Ο Εβρά ανέτρεψε στο 64' τον Στάνκιου μέσα στην περιοχή κι ο Κασάι έδειξε σωστά την άσπρη βούλα. Ο Στάνκου ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1.

ΤΟ 2-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕ

Ο άσος της Γουέστ Χαμ έκανε το κοντρόλ λίγο έξω από την περιοχή κι έπιασε ένα απίθανο σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί "Γ" του ανύμπορου να αντιδράσει Ταταρουσάνου στο 89'.

Τα highlights

Η ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΡΙΣ

Ευκαιρία με το... καλησπέρα για τη Ρουμανία. Ο Γιορίς πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή απόκρουση σε κοντινό πλασέ του Στάνκου στο 4ο λεπτό.

TO ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ

Στο 14ο λεπτό, ο Σανιά έκανε τη σέντρα από τα δεξιά κι ο Γκριεζμάν με διπλή προσπάθεια έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Ταταρουσάνου!

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ

Στο 37' ο Παγέ γύρισε ωραία στον Γκριεζμάν, αλλά το σουτ του δεύτερου κόντραρε στον Σαπουνάρου και κατέληξε κόρνερ. Ο Κασάι έδειξε λανθασμένα άουτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Δέλλας... κοίμισε το twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK