ΧΑΩΔΗΣ διαφορά των Μπέιλ και Ρονάλντο στα χτυπήματα φάουλ

O Γκάρεθ Μπέιλ έχει μέχρι στιγμής πετύχει 2 γκολ σε 3 χτυπήματα φάουλ στο Euro. Τι αντίστοιχα έχει κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις μεγάλες διοργανώσεις των Εθνικών ομάδων; Η απάντηση ακολουθεί.

ΧΑΩΔΗΣ διαφορά των Μπέιλ και Ρονάλντο στα χτυπήματα φάουλ

Το δεύτερο γκολ με φάουλ που πέτυχε ο Γκάρεθ Μπέιλ στο παιχνίδι της Ουαλίας με την Αγγλία έχει ήδη προκαλέσει μία τεράστια διαδικτυακή συζήτηση για την αποτελεσματικότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο στα ελεύθερα χτυπήματα.

Ο Πορτογάλος σταρ έχει πάρει μέρος μέχρι στιγμής σε επτά μεγάλα τουρνουά Εθνικών ομάδων με την Εθνική ομάδα της χώρας του (από το Euro του 2004 και μετά) και έχει δοκιμάσει να σκοράρει με ελεύθερο χτύπημα 34 φορές. Πόσα γκολ έχει πετύχει; Κανένα. ΚΑΝΕΝΑ!

Ο Μπέιλ αντίστοιχα στο ένα και μοναδικό μεγάλο τουρνουά της καριέρας του έχει ήδη δύο γκολ σε μόλις τρεις προσπάθειες. Δύο στα τρία κοινώς 66%. Ε, μια διαφορά υπάρχει, όπως και αν το δει κανείς.

Το χαώδες χάντικαπ μεταξύ των δύο παικτών γίνεται ακόμα πιο σαφές ότι κανείς υπολογίζει τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ο Ρονάλντο σε Euro και Μουντιάλ. Είναι συνολικά 28 ενώ ο Μπέιλ έχει μόλις 3.

Να το δούμε και σε λεπτά; Μιλάμε για τα 2.374 αγωνιστικά λεπτά του Ρονάλντο κάτι που σημαίνει ότι εκτελεί (άστοχα βέβαια) φάουλ κάθε 70 λεπτά!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρονάλντο, ο μύθος των σπεσιαλίστα των φάουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK