"Kάζο" για την Ισπανία πριν από το Euro

H Ισπανία γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Γεωργία στο "Αλφόνσο Πέρεθ" και ολοκλήρωσε με το... αριστερό την προετοιμασία ενόψει του Euro 2016. "Xρυσός σκόρερ" για την ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις ο Τορνίκε Οκριασβίλι.

"Kάζο" για την Ισπανία πριν από το Euro

Με αρνητικό αποτέλεσμα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του Euro 2016 η Ισπανία. Η "φούρια ρόχα" γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Γεωργία στο "Αλφόνσο Πέρεθ", προβληματίζοντας με την απόδοσή της. Οι παίκτες του Βιθέντε ντελ Μπόσκε είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, κάτι που αποτυπώνεται από τα υψηλά ποσοστά κατοχής κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους (81%-19%). Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Νούκρι Ρεβισβίλι, παρά μόνο μέσω στημένων φάσεων. Τελικά, κόντρα στη ροή του αγώνα η Γεωργία πήρε το προβάδισμα με τον Τορνίκε Οκριασβίλι. Ο μέσος της Εσκίσεχιρ εκμεταλλεύτηκε την αμυντική ολιγωρία της Ισπανίας και με πλασέ προ κενής εστίας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

"Kάζο" για την Ισπανία πριν από το Euro

Οι αρκετές αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βελτίωσαν την εικόνα της "φούρια ρόχα", η οποία πίεσε για την ισοφάριση, όμως οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους χώρους και προσπάθησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Ντελ Μπόσκε έκαναν μία τελευταία προσπάθεια να φέρουν το ματς στα ίσα, έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ζεράρ Πικέ στο 87' και τον Πέδρο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Ισπανία (4-1-4-1): Ντε Χέα, Χουανφράν (46' Μπεγερίν), Πικέ, Σέρχιο Ράμος (46' Σαν Χοθέ), Τζόρντι Άλμπα, Μπούσκετς (76' Πέδρο), Φάμπρεγκας (46' Ινιέστα), Τιάγκο (46' Κόκε), Βάθκεθ (61' Νταβίντ Σίλβα), Νολίτο, Αντούριθ.

Γεωργία (4-2-3-1): Ρεβισβίλι (55' Κβασκβάντζε), Λομπζανίντζε, Αμισουλασβίλι, Ναβαλόφσκι (84' Κομπακίντζε), Αμπουρτζανία (78' Τσισκαρίντζε), Κάσια, Τζιγκάουρι, Ντβαλισβίλι (72' Τσαντούρια), Οκριασβίλι, Καζαϊσβίλι (72' Κβιλιτάια).

News 24/7

24MEDIA NETWORK