Ο Ζιρού "καθάρισε" σε δύο λεπτά τη Δανία

Η Γαλλία πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Euro 2016, επικρατώντας με 2-1 της Δανία εκτός έδρας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ολιβιέ Ζιρού που σημείωσε και τα δύο γκολ των "τρικολόρ" σε διάστημα δύο λεπτών.

Ο Ζιρού "καθάρισε" σε δύο λεπτά τη Δανία

Η Γαλλία με τη Δανία τέθηκαν αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση στο "Parken Stadion", με τους παίκτες του Μόρτεν Όλσεν να είναι φανερά επηρεασμένοι από τη νίκη της Αλβανίας επί της Αρμενίας (3-0) που τους... έστειλε στα μπαράζ του Euro 2016.

Ο Ζιρού "καθάρισε" σε δύο λεπτά τη Δανία

Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι "τρικολόρ", οι οποίοι σε διάστημα δύο λεπτών πέτυχαν ισάριθμα γκολ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ολιβιέ Ζιρού. Στο 4' ο Αντονί Μαρσιάλ έβγαλε υπέροχη κάθετη στον επιθετικό της Άρσεναλ, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Κάσπερ Σμάιχελ. Δύο λεπτά αργότερα ο Λουκά Ντιν έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο 29χρονος άσος κατέβασε την μπάλα και με διπλή προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα του Δανού γκολκίπερ.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με όμορφο διαγώνιο σουτ του Έρικ Σβιατσένκο.

Η σύνθεση της Γαλλίας:

Μανταντά, Ζαγέ, Βαράν (46' Ζουμά), Μανγκαλά, Ντιν, Ματουιντί, Σισοκό, Σνεντερλέν, Γκριεζμάν (78' Βαλμπιενά), Μαρσιάλ (88' Καμπάγ), Ζιρού (73' Λακαζέτ).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα των φιλικών:

Αίγυπτος - Ζάμπια 3-0

(3' 48' Κόκα, 90' Γκαμάλ)

Νιγηρία - Καμερούν 3-0

(39' Αμπρόουζ, 61' Σίμον, 88' Ιγκάλο)

Διαβάστε ακόμα:

10η αγ.: Προκρίσεις για Πολωνία, Αλβανία, Γερμανία, Ρουμανία

News 24/7

24MEDIA NETWORK