ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ: Ξανά Γκόμεθ, Ποντόλσκι, Σβάινσταϊγκερ στη Γερμανία

Ανακοινώθηκε η προεπιλογή της εθνικής Γερμανίας από τον Γιόαχιμ Λεβ, ο οποίος πήρε ορισμένους... ξεχασμένους παίκτες αλλά όχι μπακ ή φορ.

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ: Ξανά Γκόμεθ, Ποντόλσκι, Σβάινσταϊγκερ στη Γερμανία
Λεβ-Γερμανία

Ο Γιόαχιμ Λεβ ανακοίνωσε την προεπιλογή της εθνικής Γερμανίας για το Euro 2016, στην οποία υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις και 14 παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Ο τεχνικός των "πάντσερ" κάλεσε τους δύο... Τούρκους της επίθεσης, τον Μάριο Γκόμεθ που στέφθηκε πρωταθλητής με την Μπεσίκτας και παρουσιάστηκε αναγεννημένος τη φετινή σεζόν και τον Λούκας Ποντόλσκι της Γαλατάσαραϊ που μετράει τις περισσότερες συμμετοχές από τους εν ενεργεία διεθνείς με την "νάτσιοναλμανσαφτ".

Αντιθέτως, ο Λεβ "έκοψε" τους Κρίστοφ Κράμερ, Ματίας Γκίντερ, Κέβιν Γκρόσκροϊτς, Έρικ Ντουρμ και Ρον Ρόμπερτ Τσίλερ, αφού πλην του τελευταίου, κανείς δεν έκανε καλή σεζόν φέτος.

Το ίδιο συνέβη και με τους Γιούλιαν Ντράξλερ και Αντρέ Σίρλε, ωστόσο οι δύο επιθετικοί της Βόλφσμπουργκ κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Μαζί τους και ο αρχηγός Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, ο οποίος αντιμεετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ίσως δεν καταφέρει να βρεθεί στην αποστολή.

Για ακόμα μία διοργάνωση, ο Λεβ επιλέγει μία αποστολή δίχως ακραία μπακ (μόνο ο Γιόνας Χέκτορ είναι καθαρός ακραίος) και μετά από τον αναμενόμενο αποκλεισμό του Μαξ Κρούζε, μόλις με έναν σέντερ φορ, τον Γκόμεθ.

Οι προπονήσεις στην Ασκόνα της Ελβετίας αρχίζουν στις 24 του μήνα και στις 29 είναι προγραμματισμένο φιλικό με τη Σλοβακία. Η 31η Μαΐου είναι η καταληκτική ημερομηνία της UEFA για την ανακοίνωση των 23μελών αποστολών.

Η προεπιλογή της εθνικής Γερμανίας

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν), Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Μπερντ Λένο (Λεβερκούζεν)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Τζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν), Γιόνας Χέκτορ (Κολονία), Ματς Χούμελς (Ντόρτμουντ), Μπένεντικτ Χέβεντες (Σάλκε), Σκοντράν Μουστάφι (Βαλένθια), Εμρέ Τζαν (Λίβερπουλ), Ζεμπάστιαν Ρούντι (Χόφενχαϊμ), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Ρόμα)

ΜΕΣΟΙ

Σάμι Κεντίρα (Γιουβέντους), Τόνι Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Μεσούτ Εζίλ (Άρσεναλ), Γιούλιαν Ντράξλερ (Βόλφσμπουργκ), Καρίμ Μπελαράμπι (Λεβερκούζεν), Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζόσουα Κίμιχ (Μπάγερν), Γιούλιαν Μπραντ (Λεβερκούζεν), Γιούλιαν Βάιγκλ (Ντόρτμουντ), Λιρόι Σανέ (Σάλκε)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ), Λούκας Ποντόλσκι (Γαλατάσαραϊ), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Μάριο Γκόμεθ (Μπεσίκτας), Μάριο Γκέτσε (Μπάγερν), Αντρέ Σίρλε (Βόλφσμπουργκ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK