Λεβ: "Περίεργη ομάδα η Ελλάδα"

Στην άμεση αντίδραση της Γερμανίας μετά την ισοφάριση της Εθνικής Ελλάδας στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "πάντσερ", Γιόαχιμ Λεβ.

Λεβ: "Περίεργη ομάδα η Ελλάδα"

Γιόαχιμ Λεβ: "Ήταν μία εμφάνιση επιπέδου από την ομάδα, η οποία φτάνει για 4η φορά σερί σε ημιτελικά. Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι. Αποτύχαμε να κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ στην αρχή, αλλά ήταν εκπληκτικό το πως η ομάδα αντέδρασε στην ισοφάριση. Ήταν ξεκάθαρο ότι οι Έλληνες θα προσπαθούσαν να βγάλουν κάτι, από το τίποτα. Είναι μία περίεργη ομάδα. Αποτύχαμε να πάρουμε νωρίς το προβάδισμα".

Σάμι Κεντίρα: "Ήταν ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα θα αμυνθεί, αλλά νομίζω ο΄τι βρήκαμε τη σωστή απάντηση με τις αλλαγές στην ενδεκάδα μας. Μετά την ισοφάριση, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και σκοράραμε".

Μίροσλαβ Κλόζε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα. Η ομάδα μας είναι πολύ καλή και αυτό μας διακρίνει. Επιβληθήκαμε στους Έλληνες και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Συνδυαστήκαμε υπέροχα και παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο".

Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ: "Δεν ήταν πάντα εύκολο να βρούμε διαδρόμους. Στο επόμενο ματς θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο, διότι πρέπει να είμαστε ακόμα πιο δημιουργικοί στην επίθεση και πιο εξασφαλισμένοι στην άμυνα".

Φίλιπ Λαμ: "Βάλαμε αχρείαστες δυσκολίες στους εαυτούς μας. Κάναμε σπουδαίες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, ήμασταν λίγο αργοί όμως. Αυτό πρέπει να προσέξουμε στα ημιτελικά. Προηγηθήκαμε με 1-0, αλλά χάσαμε το προβάδισμα. Ο Μίρο έβαλε το γκολ του, ο Μάρκο το ίδιο και για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να παίζω μαζί τους πιο συχνά".

Μεσούτ Οζίλ: "Γνωρίζαμε ότι μπορούσαμε να τους νικήσουμε. Εάν εξετάσουμε το αποτέλεσμα, μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερο σκορ εάν εκμεταλλευόμασταν όλες τις ευκαιρίες μας. Συγχαίρω την ομάδα, που τα έδωσε όλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK