Διαμαντάκος: "Απαιτητικός ο αγώνας με τη Σουηδία"

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει της αναμέτρησης με τη Σουηδία για τον 7ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 2013/15.

Διαμαντάκος: "Απαιτητικός ο αγώνας με τη Σουηδία"
INTIME SPORTS

Ο κρίσιμος αγώνας για την ελληνική ομάδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15/11 και ώρα 17:00 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης (μετάδοση ΟΤΕ TV) με διαιτητή τον Γάλλο Ρουντί Μπουκέ, βοηθούς τους Γκιγιόμ Ντεμπάρ-Σιρίλ Γκρινγκόρ και 4ο διαιτητή τον Φρεντί Φοτρέλ (όλοι από Γαλλία).

Δηλώσεις για την καθοριστική αναμέτρηση της Παρασκευής, έκανε ο Δημήτρης Διαμαντάκος, που μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

" Θα είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός αγώνας. Η Σουηδία έχει δείξει έως τώρα πολύ καλά στοιχεία και είναι ικανή στο ψηλό παιχνίδι και στις στημένες φάσεις. Θα είναι ένα ντέρμπι και ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίσουμε μια σημαντική νίκη. Είμαστε έτοιμοι για το ματς και θέλουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων της Πιερίας για να πάρουμε περαιτέρω ώθηση".

Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της ΕΠΣ Πιερίας αναμένουν το ματς της Εθνικής να παρακολουθήσουν από τις κερκίδες του Σταδίου περισσότεροι από 3.000 φίλοι της "μικρής" Εθνικής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK