Επεισόδια και προσωρινή διακοπή στο Καραϊσκάκη

Σοβαρά επεισόδια συνέβησαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη ελάχιστα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα της Ελλάδας με την Κροατία, την Παρασκευή.

Επεισόδια και προσωρινή διακοπή στο Καραϊσκάκη

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν ανενόχλητοι στις εξέδρες και επιτέθηκαν με βεγγαλικά και μία βόμβα μολότοφ στους Κροάτες οπαδούς, οι οποίοι απάντησαν εκτοξεύοντας καθίσματα προς την πλευρά των Ελλήνων φιλάθλων και των αστυνομικών δυνάμεων που έσπευσαν στο σημείο για να ελέγξουν την κατάσταση. Νωρίτερα, πάντως, οι εντεταλμένοι για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα πιάστηκαν στον ύπνο, αδυνατώντας να αποτρέψουν την εισβολή των κουκουλοφόρων στην εξέδρα του Καραϊσκάκη όπου κάθονταν οι κάτοχοι προσκλήσεων.

Ο αγώνας διακόπηκε για επτά λεπτά από τον διαιτητή Χάουαρντ Ουέμπ. 'Οταν ο Άγγλος ρέφερι έδωσε εντολή να συνεχιστεί το ματς, η κατάσταση στην εξέδρα δεν είχε απολύτως εκτονωθεί. Αυτό συνέβη, εν τέλει, μετά την πάροδο ολίγων λεπτών.

Τα προεόρτια υπήρξαν αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα όταν Κροάτες εκδρομείς προέβησαν σε βανδαλισμούς στον Πειραιά, ενώ κάποιοι άλλοι επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK