"Αφήνουμε πίσω ό,τι έγινε..."

Σύνθημα νίκης-πρόκρισης επί της Ρωσίας έδωσαν οι Γιώργος Φωτάκης, Κώστας Φορτούνης, Χοσέ Χολέμπας και Κώστας Μήτρογλου. "Ξεχνάμε ό,τι έγινε, πάμε για τη νίκη", είπαν οι διεθνείς που υποσχέθηκαν να αφήσουν πίσω τους τα λάθη των δύο πρώτων αγώνων.

"Αφήνουμε πίσω ό,τι έγινε..."

Οι δηλώσεις των Ελλήνων διεθνών στη συνέντευξη Τύπου:

Κώστας Φορτούνης: " Ολοι με έχουν αγκαλιάσει στην Εθνική ομάδα. Και οι παίκτες και το προπονητικό τιμ. Και τους ευχαριστώ για αυτό. Ολοι είναι δίπλα μου. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαι έτοιμος να μπω στον αγωνιστικό χώρο και να προσφέρω. Ο,τι έγινε με την Πολωνία και την Τσεχία ανήκει στο παρελθόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον τελικό με τη Ρωσία".

Γιώργος Φωτάκης: " Μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Σίγουρα τα πράγματα δεν πήγαν καλά με την Τσεχία. Το Σάββατο έχουμε πιο δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να μπούμε δυνατά. Ο,τι έγινε στα προηγούμενα ματς πρέπει να τα ξεχάσουμε. Τώρα μπροστά μας έχουμε τη Ρωσία και έχουμε πίστη για την πρόκριση".

Χοσέ Χολέμπας: " Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου. Μπήκαν γκολ από τη δική μου πλευρά και είναι λογικό να μην είμαι ικανοποιημένος. Τα λάθη γίνονται. Γι'αυτό είμαι επαγγελματίες, για να μπορούμε να τα ξεπερνάμε και να πηγαίνουμε καλύτερα την επόμενη φορά. Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια αυτό με την Πολωνία και αυτό με την Τσεχία".

Κώστας Μήτρογλου: " Είναι δύσκολο σε τέτοιο επίπεδο να κυνηγάς το σκορ. Δείξαμε χαρακτήρα με την Πολωνία. Με την Τσεχία πέσαμε ψυχολογικά μετά το 0-1, αλλά μετά ανεβήκαμε. Τα ξεχνάμε όλα τώρα. Πάμε να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη με τη Ρωσία. Εγώ είμαι έτοιμος όποτε με χρειαστεί ο προπονητής. Δεν με ενδιαφέρει αν θα βάλω εγώ το γκολ. Σημασία έχει η νίκη. Καλό είναι να είσαι αουτσάιντερ. Λυπηθήκαμε με αυτό που συνέβη στον Αβραάμ. Του ευχόμαστε να επιστρέψει στα γήπεδα το συντομότερο".

ΤΟ LIVE:

News 24/7

24MEDIA NETWORK