Τζαβέλλας: "Η Εθνική πάνω απ' όλα"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε στην εκπομπή του Contra.gr για την Εθνική Ελλάδας και την πορεία της στο Euro 2012. "Δεν θα ξεχάσω ποτέ το σφύριγμα της λήξης στο ματς με τη Ρωσία", είπε ο διεθνής μπακ, ο οποίος αναφέρθηκε στον Σάντος, τη Γερμανία και την επόμενη μέρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Τζαβέλλας: "Η Εθνική πάνω απ' όλα"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε στην εκπομπή του Contra.gr για την Εθνική Ελλάδας και το μέλλον του. Αποκάλυψε πως έχει προτάσεις από ελληνικές ομάδες, μίλησε για τον Σάντος και τον Καραγκούνη και αναφέρθηκε στην αξέχαστη στιγμή στη διοργάνωση.

"Όταν παίζουμε για την Εθνική πρέπει να δίνουμε το καλύτερο. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, αλλά η Εθνική πάνω από όλα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου. Εγώ ήμουν έτοιμος με την πρώτη ευκαιρία να δώσω το καλύτερο δυνατό", τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο. Έχουμε μπροστά μας το Μουντιάλ. Οι ξένοι μας σέβονται. Αυτό το κατάφεραν τα παιδιά του 2004".

Οσον αφορά το ματς με τους Γερμανούς: " Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερο πρόσωπο με τη Γερμανία, αλλά είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών. Μαζί με την Ισπανία είναι τα φαβορί. Εγώ δεν είδα διαφορετικά το παιχνίδι με τη Γερμανία. Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε το κλίμα. Στο ποδόσφαιρο δεν χωράνε πολιτικά. Ηταν απλά ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο οποίο ήμασταν υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο".

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στη Ρωσία που χάρισε στην ελληνική ομάδα την πρόκριση στα προημιτελικά, ο Γιώργος Τζαβέλλας είπε: " Θα μου μείνει αξέχαστο το σφύριγμα της λήξης μετά τη Ρωσία και η ατάκα του Καραγκούνη πριν το ματς με τους Ρώσους. "Εχουμε περάσει!", μας είπε. Μιλάμε για έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή. Είναι τιμή που είναι δίπλα μας. Το μοναδικό που ήθελα με τη Ρωσία ήταν η νίκη της Ελλάδας. Δεν μπήκε το φάουλ, αλλά νικήσαμε. Αν χάναμε και το φάουλ δεν έμπαινε, θα μου είχε στοιχίσει".

Τέλος, ερωτηθείς για το μέλλον του, απάντησε: " Δεν ξέρω ακόμα που θα παίζω. Δεν έχω κάτι επίσημο, γίνονται επαφές. Οταν με το καλό υπάρξει κάτι θα ενημερωθείτε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK