Ραντεβού ΕΠΟ με Μπιέλσα για την Εθνική Ελλάδας

Τον Μαρσέλο Μπιέλσα και ακόμα 4 προπονητές θα συναντήσουν από την επόμενη εβδομάδα οι επιτελείς του ελληνικού ποδοσφαίρου στο πλαίσιο της αναζήτησης του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ραντεβού ΕΠΟ με Μπιέλσα για την Εθνική Ελλάδας

Το ραντεβού με τον πρώην τεχνικό της Αθλέτικ Μπιλμπάο, της εθνικής Χιλής και της εθνικής Αργεντινής αποτελεί το κορυφαίο όνομα στη λίστα που υπάρχει στα χέρια του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, και του τεχνικού διευθυντή, Τάκη Φύσσα, για τη μετάβαση στη νέα εποχή μετά από τον Φερνάντο Σάντος.

Ο ιδιόρρυθμος 58χρονος Αργεντινός αποτελεί υποψήφιο για την ανάληψη της θέσης, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός προπονητής με τον οποίο θα υπάρξει διερευνητικό τετ α τετ.

Ραντεβού θα κλειστεί με τον πρώην προπονητή της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος απολύθηκε από τους "ροσονέρι" τον χειμώνα, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας της σεζόν 2010-2011. Από την ίδια χώρα, συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τον τεχνικό της Μπολόνια των Παναγιώτη Κονέ και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, Ντάβιντε Μπαλαρντίνι.

Συνάντηση θα υπάρξει και με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιαπωνίας και άλλοτε της Μίλαν, της Γιουβέντους και της Ίντερ, Αλμπέρτο Τζακερόνι, βασικό υποψήφιο για διάδοχο του Τσέζαρε Πραντέλι στην εθνική Ιταλίας (μαζί με τον Αλέγκρι), μέχρι που ο τελευταίος έκανε στροφή 180 μοιρών και ανανέωσε τη συνεργασία του με τη "σκουάντρα ατζούρα".

Από εκεί και πέρα, ένας ακόμα προπονητής με τον οποίο θα υπάρξει επαφή είναι ο Γερμανός Άρμιν Φε, ο οποίος το καλοκαίρι αποχωρεί από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετά από 3 χρόνια και το 2006-2007 οδήγησε τη Στουτγκάρδη στο νταμπλ στη χώρα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK