Σάντος: "Η εμπιστοσύνη στον Γκέκα δεν είχε χαθεί"

Ο αήττητος σε 15 ματς Φερνάντο Σάντος στάθηκε στη διαφορετική εικόνα της Εθνικής Ελλάδας στα δύο ημίχρονο και σε αυτή του β' μέρους που έφερε τη νίκη επί της Κροατίας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιστροφή, η οποία συνδυάστηκε με γκολ, του Φάνη Γκέκα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Σάντος: "Η εμπιστοσύνη στον Γκέκα δεν είχε χαθεί"

"Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους ποδοσφαιριστές. Πετύχαμε το πρώτο μας βήμα. Κερδίσαμε τους Κροάτες, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Πρέπει να πάμε στη Γεωργία και για να κάνουμε το δεύτερο βήμα και να προκριθούμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ενθουσιασμό και άγχος και παίζαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα", τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής στη μικτή ζώνη και πρόσθεσε:

" Στην ανάπαυλα είπαμε στους παίκτες να ηρεμήσουν και να έχουν κατοχή της μπάλας. Το κατάλαβαν οι παίκτες και με το πάθος και τη διάθεση που είχαν, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για τη νίκη. Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα σωστά και κυριαρχήσαμε. Δημιουργήσαμε τις κατάλληλες ευκαιρίες και πετύχαμε δύο γκολ".

Ερωτηθείς για τον... επαναπατρισμό του Φάνη Γκέκα, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε: " Ο ίδιος είχε θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του δεν είχε χαθεί. Είναι καλό που επέστρεψε στην Εθνική και συνδύασε την επιστροφή του με γκολ".

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Φερνάντο Σάντος είπε, μεταξύ άλλων: " Ήταν πάρα πολύ σημαντική νίκη, είχαμε μια δυάδα αγώνων κερδίσαμε τον πρώτο και μένει ακόμη ένα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και πρέπει να συγκεντρωνόμαστε στο ματς με την Γεωργία. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά δεν έχουμε πετύχει ακόμη τίποτα. Ενθουσιασμός από την πλευρά των οπαδών υπάρχει, αλλά αυτό δεν μας αγγίζει. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι γιατί δεν έχουμε κάνει κάτι. Η γιορτή μετά την Γεωργία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK