Στην Αθήνα η Εθνική

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Στην Αθήνα η Εθνική

Το αεροσκάφος που μετέφερε τα μέλη της από την Πολωνία στην Ελλάδα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι χωρίς απρόοπτα.

Στους χώρους του αεροδρομίου στήθηκε μία μικρή γιορτή υποδοχής και αφού έγιναν οι καθιερωμένες δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ άπαντες αναχώρησαν για τα σπίτια τους.

Λίγο πιο πριν όλα τα μέλη της αποστολής συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα παραλαβής των αποσκευών και φώναξαν δυνατά "Ελλάς" χειροκροτούμενοι από τον κόσμο.

Μιλώντας κατά την άφιξη της Εθνικής ο Φερνάντο Σάντος τόνισε: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι περήφανος γι' αυτούς. Τους ευχαριστώ για τη συνύπαρξή μας από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας μέχρι σήμερα. Νομίζω πως κάναμε περήφανους όλους τους Έλληνες με την απόδοσή μας.

Γιώργος Καραγκούνης (αρχηγός εθνικής ομάδας): " Αποδείξαμε πως πλέον έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο. Αυτό φάνηκε από την πορεία που είχαμε στη διοργάνωση και από την πρόκρισή μας στα προημιτελικά του τουρνουά".

Σοφοκλής Πιλάβιος (πρόεδρος ΕΠΟ): " Αναμφίβολα η πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι μια μεγάλη επιτυχία. Τώρα πλέον, πρέπει να τα δώσουμε όλα προκειμένου να πάμε Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Το κρίμα από το χθεσινό παιχνίδι είναι ότι καταφέραμε να πετύχουμε το δύσκολο, ισοφαρίζοντας το σκορ, αλλά δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε για πάνω από έξι λεπτά και μας μένει αυτή η πικρία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK