Παραπέμπεται σε δίκη ο Κόντε

Το δικαστήριο της Κρεμόνα παρέπεμψε σε δίκη τον Αντόνιο Κόντε και άλλα 103 άτομα με τις κατηγορίες της αθλητικής απάτης σε έρευνα για στημένους αγώνες.

Παραπέμπεται σε δίκη ο Κόντε

Νέα μπλεξίματα για τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος παραπέμπεται σε δίκη μαζί με άλλα 103 άτομα με την κατηγορία της αθλητικής απάτης.

Ο 45χρονος τεχνικός εξέτισε το 2012 τιμωρία απουσίας τεσσάρων μηνών από τον πάγκο της Γιουβέντους, καθώς είχε κατηγορηθεί πως είχε αποκρύψει δύο προσπάθειες στησίματος αγώνων κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Σιένα.

Πλέον, το δικαστήριο της Κρεμόνα κάλεσε τον Κόντε να παραστεί στο δικαστήριο, γεγονός που "φούντωσε" τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί άμεσα από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ιταλίας προκειμένου να "καθαρίσει" το όνομά του.

Τις φήμες είχε διαψεύσει με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Κάρλο Ταβέκιο, ο οποίος είχε τονίσει πως ο Κόντε δεν πρόκειται να φύγει προτού ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του μετά το Euro 2016.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα