Ο Λέντλι πρόλαβε το Euro: οι 22 της Ουαλίας και ο Μπέιλ

Ο Τζο Λέντλι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ο Κρις Κόλμαν τον συμπεριέλαβε στην 23άδα της Ουαλίας για το Euro 2016.

Ο Λέντλι πρόλαβε το Euro: οι 22 της Ουαλίας και ο Μπέιλ
Λέντλι Ουαλία

Λύθηκαν τα χέρια του ομοσπονδιακού προπονητή Κρις Κόλμαν μετά τη συγκατάθεση του ιατρικού επιτελείου της Ουαλίας για την παρουσία του Τζο Λέντλι στην 23άδα του Euro 2016.

Ο 29χρονος μέσος της Κρίσταλ Πάλας είχε χτυπήθηκε στο φινάλε της σεζόν και η συμμετοχή του αποτελούσε ερωτηματικό μέχρι την τελευταία στιγμή. Κέρδισε πάντως τη μάχη με το χρόνο και μπήκε στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Γαλλία.

Φυσικά και στην ομάδα ξεχωρίζει το όνομα του Γκάρεθ Μπέιλ.

Αναλυτικά η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Γουέιν Ενεσέι (Κρίσταλ Πάλας), Ντάνι Γουόρντ (Λίβερπουλ), Οουέιν Φον Γουίλιαμς

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ), Νιλ Τέιλορ (Σουόνσι), Κρις Γκάντερ (Ρέντινγκ), Άσλεϊ Γουίλιαμς (Σουόνσι), Τζέιμς Τσέστερ (Γουέστ Μπρομ), Άσλεϊ Ρίτσαρντς (Φούλαμ), Τζέιμς Κόλινς (Γουέστ Χαν)

ΜΕΣΟΙ

Άρον Ράμσεϊ (Άρσεναλ), Τζο Λέντλι (Κρίσταλ Πάλας), Ντέιβιντ Βον (Νότιγχαμ), Τζο Άλεν (Λίβερπουλ), Τζόναθαν Γουίλιαμς (Κρίσταλ Πάλας), Τζορτζ Γουίλιαμς (Φούλαμ), Άντι Κινγκ (Λέστερ), Ντέιβ Έντουαρντς (Γουλβς)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Χαλ Ρόμπσον-Κάνου (Ρέντινγκ), Σαμ Βόουκς (Μπέρνλι), Σάιμον Τσερτς (Νότιγχαμ), Ντέιβιντ Κότεριλ (Μπέρμιγχαμ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK