Τροφική δηλητηρίαση για 16 παίκτες του Λουξεμβούργου!

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά 16 ποδοσφαιριστές της εθνικής Λουξεμβούργου υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση μία ημέρα πριν από το εκτός έδρας ματς με τη Λευκορωσία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Το δείπνο της αποστολής της εθνικής Λουξεμβούργου στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, Μινσκ, πριν από την αναμέτρηση με την τοπική εθνική ομάδα για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016, δεν βγήκε σε καλό, αφού 16 διεθνείς έπεσαν θύματα τροφικής δηλητηρίασης.

"Οι ποδοσφαιριστές υπέφεραν από τρομερούς πόνους στο στομάχι. Πέρασαν ώρες στην τουαλέτα, αφού έφαγαν μακαρονάδα μπολονέζ, στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της ομάδας στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, Μινσκ. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, πως θα προπονηθούν οι ποδοσφαιριστές τη Δευτέρα, εάν μπορούν να προπονηθούν. Είμαστε σε πλήρη επαφή με την UEFA", υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Λουξεμβούργου Μαρκ Ντίντεριχ.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, παραδέχθηκε ότι παρακολουθεί από κοντά στην κατάσταση: "Είμαστε ενήμεροι για το θέμα. Βάσει των τωρινών δεδομένων, το ματς θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί".