O Σάντος καλύπτει τον Ρονάλντο: "Αλλοι είχαν έλλειψη fair-play"

H προστασία του Κριστιάνο Ρονάλντο κρίθηκε επιβεβλημένη από τον Φερνάντο Σάντος.

O Σάντος καλύπτει τον Ρονάλντο: "Αλλοι είχαν έλλειψη fair-play"

Ως καλός πάτερ-φαμίλιας, ο Φερνάντο Σάντος έσπευσε να προστατεύσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα μετά την ισοπαλία της Πορτογαλίας με την Ισλανδία λόγω της συμπεριφοράς του ( χαρακτήρισε μικρή ομάδα την Ισλανδία).

Ο πρώην εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδας μίλησε για προκλήσεις των αντιπάλων αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι " τόσο τον Ρονάλντο όσο και τον Πέπε τους αποδοκίμαζαν και τους ενοχλούσαν συνέχεια. Ακόμα και οι αναπληρωματικοί τους από τον πάγκο παρενοχλούσαν".

Συνεχίζοντας ο Σάντος τόνισε: " Πάντα πρέπει να παίζουμε δίκαια και είμαι ο πρώτος που το κάνει. Ακόμα και μετά το ματς δεν είπα τίποτα. Αλλά κάποιοι άλλοι έδειξαν έλλειμμα στο fair-play".

Ακολούθως ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας προχώρησε και σε μία μίνι ανάλυση του Ρονάλντο: " Είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Δεν είναι ο κλασικός στράικερ, δεν ήταν ποτέ, και στη Ρεάλ ξεκινά από αριστερά αλλά κατά τη διάρκεια του ματς μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε. Έχει το ελεύθερο".

Για το τέλος μία ατάκα αλά Σάντος: " Θα φρεσκάρουμε την ομάδα αλλά μην περιμένετε καμία επανάσταση. Επανάσταση είχαμε το 1974" (επανάσταση των γαρυφάλλων στην Πορτογαλία).

News 24/7

24MEDIA NETWORK