Σάντος ο διάδοχος του Μπέντο στην Πορτογαλία

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Φερνάντο Σάντος είναι προ των πυλών της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. "Μέσα στην εβδομάδα οι ανακοινώσεις" υποστηρίζει η "A Bola".

Σάντος ο διάδοχος του Μπέντο στην Πορτογαλία

Ο Φερνάντο Σάντος είναι όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός της πορτογαλικής ομοσπονδίας για τη θέση του προπονητή στο αντιπροσωπευτικό συγκροτήματα της χώρας του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμφωνήσει να αναλάβει τις τύχες της χώρας του και η "A Bola" υποστηρίζει πως μέσα στην εβδομάδα θα έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Σάντος προέρχεται από μια πετυχημένη θητεία στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, την οποία κατάφερε να οδηγήσει στα προημιτελικά του Euro 2012 και για πρώτη φορά στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη Βραζιλία.

Υπενθυμίζεται πως ο Πορτογάλος έχει τιμωρηθεί με ποινή 8 αγωνιστικών από την FIFA μετά από τα όσα έγιναν στο παιχνίδι Ελλάδα - Κόστα Ρίκα, όμως αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για την πρόσληψή του στην " Selecção", καθώς υπάρχει η περίπτωση να μειωθεί η ποινή.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της "A Bola":

Σάντος ο διάδοχος του Μπέντο στην Πορτογαλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK