Ιμπραχίμοβιτς: "Euro χωρίς εμένα δεν γίνεται"

Μετά τις περιβόητες δηλώσεις του για "ανιαρό Μουντιάλ χωρίς Ζλάνταν" το 2014, ο σούπερ σταρ της Σουηδίας, Ιμπραχίμοβιτς, "ξαναχτύπησε".

Ιμπραχίμοβιτς: "Euro χωρίς εμένα δεν γίνεται"

Μέσω μπαράζ θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2016 η Σουηδία, ωστόσο ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι σίγουρος. Πώς άλλωστε να μην είναι όταν ένα Euro χωρίς αυτόν.... "δεν θα έχει νόημα".

"Δεν θέλω να χάσω το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα ήταν αδιανόητο να κάθομαι να βλέπω ένα τουρνουά, χωρίς... εμένα. Δεν γίνεται να συμβεί αυτό. Θα είναι δύσκολα τα πλέι – οφ, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε γιατί η ομάδα μου πληρεί όλες τις προϋποθέσεις", δήλωσε ο σούπερ σταρ της Σουηδίας.

Μια δήλωση που θύμισε σε πολλούς εκείνη που είχε κάνει πριν το Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Μια ιστορία διαφορετική από τις άλλες

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ