Ο Μπεργκ άνοιξε το σκορ για τη Σουηδία

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν ο άνθρωπος που έλυσε το γόρδιο δεσμό για τους Σουηδούς κόντρα στο Μαυροβούνιο. Δείτε σε VIDEO το πανέμορφο γκολ του άσου του Παναθηναϊκού που έφτασε τα 8 με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Μπεργκ άνοιξε το σκορ για τη Σουηδία

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ του Σουηδούς στην αναμέτρηση κόντρα στο Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Euro 2016.

Στο 38ο λεπτό έπειτα από "γλυκιά" σέντρα του Έγκνταλ από τα δεξιά, ο Μπεργκ που είχε πάρει θέση μέσα στην περιοχή, νίκησε με κεφαλιά τον πολύ καλό μέχρι εκείνη τη στιγμή, Πόλεκσιτς και έγραψε το 1-0 για τη Σουηδία.

Δείτε σε VIDEO το υπέροχο γκολ του άσου του "τριφυλλιού":

Σημειώνουμε πως με αυτό το γκολ ο Μπεργκ έφτασε τα 8 σε 30 συμμετοχές με το εθνόσημο. Προηγούμενο διεθνές γκολ του Σουηδού ήταν στο φιλικό ματς κόντρα στο Ιράν στις 31 Μαρτίου 2015 (3-1).

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

Κύπρος ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Γιαλλουρίδης στο NEWS 247: Να μην θυσιάσουμε την Κύπρο

Τους κινδύνους της «άνισης διαπραγμάτευσης» για την επίλυση του Κυπριακού υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο NEWS 247 o Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο οποίος τονίζει ότι «η ελληνική πλευρά δεν διαπραγματεύεται με τους Τουρκοκύπριους, αλλά ουσιαστικά με την Άγκυρα»

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ