Λαϊκός ξεσηκωμός!

Το κλίμα στην ΑΕΚ, τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στον περίγυρο, έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό και αυτό μεταφράζεται και από το ενδιαφέρον του κόσμου για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σεντ Ετιέν.

Λαϊκός ξεσηκωμός!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ όπως όλα δείχνουν θα πάρει την απόφαση να ανοίξει και ορισμένες θύρες στο πάνω διάζωμα του Ολυμπιακού Σταδίου για τον αγώνα με τη Σεντ Ετιέν, δεδομένης της τεράστιας ζήτησης που υπάρχει στα εισιτήρια.

Συνεπώς μπορεί κανείς να αντιληφθεί πως παρά τις δυσκολίες της εποχής, το ΟΑΚΑ θα φορέσει τα καλά του για την -εντός έδρας αυτή τη φορά- επιστροφή της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές του πόνταραν στη βοήθεια του κόσμου ενόψει του επαναληπτικού με τους Γάλλους και φαίνεται πως η επιθυμία τους θα γίνει πραγματικότητα σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τη Σεντ Ετιέν με μία εκ των πιο καυτών εκδοχών της προσωρινής της έδρας.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για μία προσέλευση κοντά στις 30.000, ωστόσο η κίνηση της προπώλησης άλλαξε προς το -πολύ- καλύτερο τα δεδομένα.

Οι εντυπωσιακές ουρές μέσα στη ζέστη αλλά και οι πολύ καλοί ρυθμοί της ηλεκτρονικής διάθεσης δημιουργούν προσδοκίες πέραν του φράγματος των 30.000 οπαδών της «Ένωσης» που θα βρεθούν στις εξέδρες του σταδίου της Καλογρέζας την Πέμπτη το βράδυ.

Το διακύβευμα για την ΑΕΚ είναι αρκετά μεγάλο και ο κόσμος της θέλει να συμμετέχει στην προσπάθεια για να παραταθεί η ευρωπαϊκή παρουσία των «κιτρινόμαυρων» και να εξασφαλιστεί το εισιτήριο για τα play-off του Europa League.

Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να αντιμετωπιστεί με οργάνωση ο 200ός ευρωπαϊκός αγώνας στην ιστορία της ΑΕΚ ο οποίος θα είναι και αυξημένων απαιτήσεων από πολλές απόψεις.

ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σε ότι αφορά το ματς με τη Σεντ Ετιέν, σημαντική παράμετρος θα είναι η παρουσία των περίπου 200 οπαδών των Γάλλων στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Στην ΑΕΚ μέσω του διευθύνοντος συμβούλου Αλέξη Δέδε αλλά και της αναπληρώτριας διευθύντριας, Αγγελικής Αρκάδη έκαναν όλες τις απαραίτητες επαφές προκειμένου να φιλοξενηθούν χωρίς κανένα απολύτως παρατράγουδο οι οπαδοί των «στεφανουά» και να κυλήσουν όλα ομαλά στον αυριανό αγώνα.

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα ως προς την διεξαγωγή του αγώνα και φυσικά ως προς την φιλοξενία των Γάλλων. Στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ θέλουν να αποφύγουν σε κάθε περίπτωση πιθανά ευτράπελα προκειμένου να μη συνδεθεί με αυτά η επιστροφή της ομάδας στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο ενθουσιασμός του κόσμου της ΑΕΚ δε μεταφράζεται μόνο στην προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Σεντ Ετιέν, αλλά και στη διάθεση των καρτών διαρκείας η οποία πήρε τα πάνω της.

Το φράγμα των 7.000 καρτών που έχουν διατεθεί έχει ήδη ξεπεραστεί και η ευφορία των τελευταίων ημερών παίζει σημαντικό ρόλο ως προς την άνοδο των πωλήσεων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, μεγάλη αύξηση αναμένεται σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, ωστόσο ακόμα και χωρίς αυτή υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ξεπεραστεί ο περσινός αριθμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρόβλημα με Γιόχανσον

News 24/7

24MEDIA NETWORK