Με... μακρυμάνικο θα παίξει η ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ

Στο παγωμένο Κίεβο θα παίξει την πρόκριση της για τους "16" του Γιουρόπα Λιγκ η ΑΕΚ, αφού κληρώθηκε με την Ντιναμό. Στο ΟΑΚΑ η πρώτη αναμέτρηση, ποιο το καλό... νέο για την Ένωση.

Με... μακρυμάνικο θα παίξει η ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ
EUROKINISSI SPORTS

Η κληρωτίδα δεν έβγαλε κάποιο... μεγαθήριο για την ΑΕΚ στην κλήρωση της Δευτέρας και αυτό γιατί το χέρι του Ερίκ Αμπιντάλ τράβηξε το όνομα της Ντιναμό Κιέβου ( 15/2 και 22/2 τα δυο ματς).

Το καλό για την Ένωση είναι πως θα βρει απέναντι της... κοιμισμένη αρκούδα, καθώς το πρωτάθλημα στην Ουκρανία θα διακοπεί προσωρινά και θα συνεχιστεί στις 17/2/2018 με την αναμέτρηση Ντιναμό Κιέβου - Ολιμπίκ Ντόνετσκ (εκτός κι αν αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα μετά την κλήρωση).

Σε 18 αγώνες πρωταθλήματος (έχει ένα λιγότερο) η Ντιναμό βρίσκεται στη 2η θέση, τρεις πόντους πίσω από την κορυφή και την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μεγάλο... όπλο για την ομάδα του Αλιαξάντρ Χάτσκεβιτς ο Ντιομερσί Μποκανί με 8 γκολ σε 15 εμφανίσεις.

Θυμίζουμε πως ο Κονγκολέζος άσος ταξίδεψε στην Ελλάδα το καλοκαίρι για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όμως... κόπηκε στα ιατρικά!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

Μπορούσια Ντόρτμουντ - Αταλάντα

Νις - Λοκομοτίβ Μόσχας

Κοπεγχάγη - Ατλέτικο Μαδρίτης

Σπαρτάκ Μόσχας - Μπιλμπάο

ΑΕΚ - Ντιναμό Κιέβου

Σέλτικ - Ζενίτ

Νάπολι - Λειψία

Ερυθρός Αστέρας - ΤΣΣΚα Μόσχας

Λυών - Βιγιαρεάλ

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ζάλτσμπουργκ

Παρτίζαν - Βικτόρια Πλζεν

Στεάουα Βουκουρεστίου - Λάτσιο

Λουντογκόρετς - Μίλαν

Αστάνα - Σπόρτινγκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK