Αντίπαλοι Ατρομήτου: Με το δεξί η Φενέρμπαχτσε στη Süper Lig

Σκοράροντας δύο φορές στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Εσκισεχίρσπορ στην πρεμιέρα της Süper Lig.

Αντίπαλοι Ατρομήτου: Με το δεξί η Φενέρμπαχτσε στη Süper Lig
Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε , αντίπαλος του Ατρομήτου στα πλέι οφ του Europa League, επικράτησε 2-0 της Εσκισεχίρσπορ στο "Σουκρού Σαράτσογλου" και άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στη Süper Lig.

Ο Μουσά Σο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Χασάν Αλί Καλντιρίμ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και ο Φερναντάο, εκμεταλλευόμενος μία κάθετη του Ντιέγκο, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με πλασέ.

Το έργο της Φενέρμπαχτσε έγινε ευκολότερο, όταν ο Γκόραν Τσάουσιτς αποβλήθηκε στο 58', ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βίτορ Περέιρα έριξε στη μάχη τον Ρόμπιν φαν Πέρσι, ο οποίος κατά τα φαινόμενα, αντίθετα με όσα έγραφαν τουρκικά δημοσιεύματα, θα προλάβει τα ματς με τον Ατρόμητο.

Βασικός με την Εσκισεχίρσπορ ήταν ο Φάνης Γκέκας, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για τα καρέ του Βολκάν Ντεμιρέλ (αντικαταστάθηκε στο 66ο λεπτό από τον Εμρέ Γκιουράλ).

H σύνθεση της Φενέρμπαχτσε (4-4-2): Ντεμιρέλ, Μπρούνο Άλβες, Καλντιρίμ, Μπα, Εζμπαϊρακλί, Ντιέγκο (74' Ποτούκ), Μεϊρέλες (62' Τοπάλ), Νάνι, Σόουζα, Σο, Φερναντάο (62' Φαν Πέρσι).

News 24/7

24MEDIA NETWORK